Reviews

4,7
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ben nu al een paar keer bij Edwin geweest. En het is een hele fijne ervaring. Edwin heeft me met zoveel dingen geholpen die ik niet alleen kon doen daar zal ik hem altijd dankbaar voor zijn en kijk al weer uit naar de volgende afspraak.
Bianca
3 maanden geleden
heel bijzonder, vrienelijke en fijne behandelin Beschrijf je bezoek aan Nirbhaya
Antoinette
3 maanden geleden
Heel intens
N.
3 maanden geleden
Weer een heerlijke massage bij Edwin gehad. Het fijnste is dat iedere behandeling op maat wordt gesteld naar je wensen, behoeftes en persoonlijke groei. Deze keer weer klankschalen gebruikt ter ondersteuning van mijn helingsproces. Dank je wel dat je mij helpt in het proces van loslaten met al je liefde en respect voor de medemens! Tot volgende keer, lieve Edwin!
Svetlana
3 maanden geleden
Het was een super massage met nieuwe elementen zoals chakra stenen en klankschalen !! Voor mij een verdieping van mijn "zijn "! Dank je wel Lieve Edwin voor jouw hulp bij mij groei !! Munay Ki
Anita
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nirbhaya
Blokland 42
3075DB Rotterdam

De massages van Edwin van Nirbhaya reinigen je lichaam snel van blokkades en negatieve energieën. Hij geeft jou exact wat je nodig hebt en aankan door de verbinding met je ziel en persoonlijke aandacht voor je eigen verhaal. Bij binnenkomst ga je naar boven naar een ruimte met de kleuren warm koraalrood en terracotta waar de lichtsterkte kan worden aangepast op het type behandeling. Er hangt een aangename en op jouw sessie aangepast aroma en er speelt ontspannende en soms helende muziek. De behandeling vindt plaats op een brede handgemaakte futon of een ergonomisch gevormde massagetafel.

Maandag
09:1522:45
Dinsdag
09:0017:45
Woensdag
09:1522:45
Donderdag
09:0012:45
Vrijdag
09:1517:45
Zaterdag
10:1514:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt