Reviews

4,8
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heel intens
N.
4 dagen geleden
Weer een heerlijke massage bij Edwin gehad. Het fijnste is dat iedere behandeling op maat wordt gesteld naar je wensen, behoeftes en persoonlijke groei. Deze keer weer klankschalen gebruikt ter ondersteuning van mijn helingsproces. Dank je wel dat je mij helpt in het proces van loslaten met al je liefde en respect voor de medemens! Tot volgende keer, lieve Edwin!
Svetlana Todorova
16 dagen geleden
Het was een super massage met nieuwe elementen zoals chakra stenen en klankschalen !! Voor mij een verdieping van mijn "zijn "! Dank je wel Lieve Edwin voor jouw hulp bij mij groei !! Munay Ki
Anita Bol
5 maanden geleden
Fijne kamer waarbij je totaal kan ontspannen. Edwin stelt je op je gemak en de massage was heerlijk.
Renu Haarnack
10 maanden geleden
Je wordt bij Nirbhaya altijd welkom geheten met een lekker kopje thee...waar je je wensen en grenzen aan mag geven ! Volledig jezelf mag zijn!
Anita Bol
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Nirbhaya
Blokland 42
3075DB Rotterdam

De massages van Edwin van Nirbhaya reinigen je lichaam snel van blokkades en negatieve energieën. Hij geeft jou exact wat je nodig hebt en aankan door de verbinding met je ziel en persoonlijke aandacht voor je eigen verhaal. Bij binnenkomst ga je naar boven naar een ruimte met de kleuren warm koraalrood en terracotta waar de lichtsterkte kan worden aangepast op het type behandeling. Er hangt een aangename en op jouw sessie aangepast aroma en er speelt ontspannende en soms helende muziek. De behandeling vindt plaats op een brede handgemaakte futon of een ergonomisch gevormde massagetafel.

Maandag
09:1522:45
Dinsdag
09:0017:45
Woensdag
09:1522:45
Donderdag
09:0012:45
Vrijdag
09:1517:45
Zaterdag
10:1514:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt