Norastyle

Hoge Rijndijk 3, Woerden
4,7
64 reviews
Hoge Rijndijk 3, Woerden

Alle behandelingen

Reviews

4,7
64 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heb hier een heerlijke ervaring gehad, erg goed en eerlijk advies gekregen en het was ook zeker erg gezellig. Ik heb zeer blij met mijn nieuwe haar! Bedankt!
Ze wist hoe ik het de vorige keer had en hoe ik het nu wilde. Professionele kapster die weet wat ze doet.
Thuis geknipt, prima!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Noraly
Topstylist
4.9
37 reviews

Over

Hallo, Leuk dat je bij ons op site kijkt! Ik ben Noraly, 33 moeder van 3 kinderen en eigenaresse van Norastyle. Vanaf 2017 ben ik begonnen met de kap- en beautysalon. Met 17 jaar werkevaring en meerder curssusen die ik volg, hoop ik dat jou haar prachtig valt en de mooiste kleuren te creëren. Tot snel,

Behandelingen

Haar
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Noraly

Professioneel7
Sabrina
Topstylist en kleur specialist
4.7
7 reviews

Over

Sabrina is vanaf 4 november 2019 als kapster werkzaam bij ons in de salon. Sabrina is moeder van een mooi dochter. Ze is topstyliste en kleurspecialist met 12 jaar werk ervaring. Sabrina zal meerdere cursussen en training volgen op het gebied van de nieuwste trends en vaktechnieken van 2020. Waardoor zij u altijd aan de mooiste kapsels en kleuringen kan helpen. Sabrina werkt op de maandag van 0900 tot 1630 in de kapsalon.

Behandelingen

Haar
Gezicht

Over

Norastyle
Hoge Rijndijk 3
Woerden

Toe aan een knipbeurt? Dan zit je bij kapper Norastyle in Woerden helemaal goed. In de salon heerst een huiselijke en gezellige sfeer zodat je optimaal kunt genieten van een moment voor jezelf. Je kunt bij Norastyle terecht voor knippen, kleuren en een permanent. Van je haarpunten bijwerken tot aan een complete nieuwe coupe met highlights: haarstyliste Noraly zorgt ervoor.

Ze is gespecialiseerd in kleuren en er worden duurzame, biologische producten gebruikt. Daarnaast heeft Noraly meer dan 15 jaar ervaring, dus je bent bij haar in goede handen. Ze vindt het vooral belangrijk dat je bij haar even kunt ontspannen, terwijl je haar professioneel verzorgd wordt. Kortom: bij Norastyle verlaat je de salon stralend met een vlotte kapsel.

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
09:0016:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
19:0022:00
ZaZaterdag
08:0017:30
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt