Kapeleind 11, Schijndel, 5482EE
Vandaag open: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,8
93 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne behandeling, een fijn sfeertje
Voor de eerste keer geweest, super fijne behandeling, zeer fijne gezellige salon en een heel fijn ontvangst.
Mw. Deed het allemaal keurig en was tevreden, totdat ik goed in de autospiegel keek en me wenkbrauwen niet gelijk waren. Na het harsen waren er toch nog een paar haren blijven hangen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Alexandra
Eigenaresse van Nouveau Nails & Beauty.
5.0
47 reviews

Over

Welkom Bij Nouveau nails & beauty! Dankbaar dat ik al 25 jaar van mijn hobby mijn beroep mag maken! de nagelbranche is altijd sprankelend, verrassend en vernieuwend! Ik blijf door de jaren heen altijd op de hoogte van alle trends en nieuwtjes op nagelgebied, door diverse leuke cursussen en workshops te volgen, zodat mijn klanten altijd de kwaliteit krijgen die ze verdienen! UPDATE: KLANTENSTOP NAGELS! Naast nagelstyling heb ik mij ook verdiept in permanent ontharen, en ben inmiddels gecertificeerd laserspecialiste. Ik werk in mijn salon met de krachtige Gentlelase Pro-U laser, een geavanceerd lasersysteem voor ultra snelle, en effectieve resultaten! Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie hierover. Daarnaast kun je hier ook terecht voor Brow behandelingen en Spraytanning. Graag tot ziens bij Nouveau nails & Beauty!

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Alexandra

Deskundig6

Over

Nouveau Nails & Beauty
Kapeleind 11
5482EE Schijndel

Deze salon neemt momenteel geen klanten aan voor nagelbehandelingen.

In Schijndel vind je de salon Nouveau Nails & Beauty. Je kunt hier terecht voor laserontharen, acrylnagels, gellak, nail art & spray tan .

Eigenaresse Alexandra heeft zo'n 20 jaar ervaring in het vak, dus je bent hier in goede handen. Kwaliteit en hygiëne staan centraal in deze salon. Alexandra neemt de tijd voor de behandelingen zodat jij altijd persoonlijke aandacht krijgt. Als je voor acrylnagels wilt gaan heb je de keuze uit diverse varianten: naturel, babyboom, French manicure of glitters. Als je een spray tan wilt boeken kun je kiezen voor je benen, bovenlichaam of je hele lichaam. De salon werkt met de krachtige GentleLase Pro laser, voor snelle en efficiente behandelingen. Men heeft gemiddeld 5-7 behandelingen nodig, moet geschoren komen en mag niet gebruind zijn door zon, zonnenbank of zelfbruiner. Waar je ook voor kiest, Alexandra zorgt dat je tevreden haar salon verlaat!

Handig om te weten: je kunt in deze salon zowel contant betalen en contactloos pinnen. Je kan je auto gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:3012:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Lycon
Marc Inbane

Ontharingssalons in de buurt