Novita Doron Hairsalon

4,8
1869 reviews
Ceintuurbaan 318III, Amsterdam
Vandaag open: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
1869 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ieders haar heeft andere eigenschappen. Novita weet precies hoe ze daarop moet inspelen. Mijn haar is droog, piekerig en frizzy en bij andere kappers bleef je dat zien, ik dacht dat er niks aan te doen was. Maar na de eerste knipbeurt bij Novita zat mijn haar ten eerste superleuk en mooi en na tips van haar over de verzorging (oa borstelföhn kopen) ook in het vervolg geen last meer van droogheid, pieken of frizz.
Hele goede en fijne knipbeurt, precies wat ik zocht :)
Sinds het begin van haar salon (10 jaar geleden) kom ik bij Novita. Ben heel blij met haar: ze knipt altijd een goed (up to date) model, denkt mee, is precies, neemt de tijd en is gewoon een fijn mens! Ik kom er speciaal voor uit Ouderkerk fietsen!!
Ik ga elke keer heel graag naar de salon en elke keer weet ik dat ik heel erg leuk eruit ga zien! Ze weet heel goed wat ze doet en je kan haar heel goed vertrouwen met je haar!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Novita
4.9
350 reviews

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Novita

Vakkundig16
Getalenteerd9
Professioneel8
Ervaren7

Over

Novita Doron Hairsalon
Ceintuurbaan 318III
Amsterdam

Novita Doron Hairsalon is gevestigd in de Pijp in Amsterdam. De kapsalon heeft een zeer sterke en loyale klantenkring. Eigenaresse Novita heeft jaren ervaring en is bekend vanwege haar eerlijke adviezen en goede kniptechnieken.

Haar klantenkring is gevarieerd en komt uit heel Amsterdam en diverse andere steden. Door regelmatig trainingen te volgen blijft ze up-to-date met de nieuwste trends en technieken. Novita zet je wensen om in jouw eigen look. Ze geeft graag advies over wat het beste bij je persoonlijkheid past.

Ook mannen kunnen hier terecht voor een knipbehandeling bij de barber. Tim is gespecialiseerd in het knippen van mannen en het in model brengen van jouw baard.

Let op: de studentenkorting is alleen geldig op vertoon van een geldige inschrijving. Een studentenpas wordt niet geaccepteerd.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017Top Rated 2016

Kappers in de buurt