Oh My Gosh

Hoogstraat 67A, 3011PH Rotterdam
4,8
84 reviews
Hoogstraat 67A, 3011PH Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,8
84 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
2 weken geleden een afspraak gehad bij Nicole en ik ben (nog steeds) zeer tevreden met het resultaat! Ook na 2 weken ziet het er nog natuurlijk en mooi uit. De dag zelf last van geïrriteerde ogen, ze gaf me hiervoor wat tips mee (die uiteindelijk ook geholpen hebben), bedankt!!
Laila
5 dagen geleden
Ik ging voor het eerst voor wimperextensions en ik ben er echt superblij mee. Ting adviseerde me om de extensions met 1-by-1 te mixen ipv meteen compleet 2d te doen, omdat het anders misschien too much zou zijn voor de eerste keer en ze had gelijk. Dit is echt perfect. Ik merkte dat er 1 haartje loszat en ik mocht de volgende dag meteen langskomen om die te vervangen. Tot nu toe nergens last van en alleen maar complimenten gehad :)
Anoniem
8 dagen geleden
Ik was erg benieuwd hoe het zou zijn om wimperextensions te hebben. Of ik ze zou voelen bijvoorbeeld. Je moet geen haast hebben want de behandeling duurde bijna 2 uur maar het voelde gelijk heel natuurlijk. Jennifer is heel professioneel en aardig. Ik hoef me nu niet op te maken ‘s morgens dus dat scheelt echt veel tijd. En voor de vakantie straks is het ook ideaal. Ik heb alvast een afspraak voor het opvullen gemaakt maar nu, 2 weken na de behandeling, zitten ze nog perfect. Ik kan het iedereen aanraden !
Marijke
9 dagen geleden
Prettig personeel, heel vriendelijk. Kreeg advies over welke wimpers het beste waren omdat ik op vakantie ga. Prettige ervaring! Ben benieuwd hoe lang mijn wimpers blijven zitten!
Laura van Rolde
12 dagen geleden
Maaike
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Oh My Gosh
Hoogstraat 67A
3011PH Rotterdam

Bij de gezellige beautysalon Oh My Gosh in Rotterdam ben je van harte welkom voor een fabulous verzorgde look. De specialisatie van de salon ligt bij diverse soorten eye catch-behandelingen zoals wimperextensions, wimperlifting en permanente make-up voor je wenkbrauwen. Maar je kunt hier ook terecht voor andere lichaamsbehandelingen zoals een spray tan. Zo zie je er het hele jaar door op en top uit, zonder dat je elke dag uren voor de spiegel hoeft te staan.

Handig om te weten: Oh My Gosh zit onder coffee bar 'Foo Concepts'. Je kunt via de voordeur of via de achterkant binnenkomen. Je wordt vriendelijk verzocht kinderen mee te nemen naar de salon. Gun jezelf en andere klanten een rustmoment.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt