Omorfia Clinic

4,6
71 reviews
Slotermeerlaan 69, Amsterdam, 1064HA
Open Vandaag: 10:00 - 18:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,6
71 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top service 🫡
Elke keer als ik kom om te laseren dan ga ik ook elke keer tevreden naar huis!! Ik ben zooo blij dat Nadira mij behandeld er is ook voor mij geen andere laser clinic dan de laser clinic van Nadira! Echt een topper!
Super goed behandeld.voelde me heel erg op mijn gemak tijdens het laseren. Top service
Top !
Had een afspraak om 11:30. Ik heb toen 45 minuten voor een dichte deur moeten wachten.Uiteindelijk kwam er een andere medewerkster aan om mij binnen te laten, maar toen bleek het dat het nog eens 45 minuten extra zou duren om dat haar collega vertraagt was. Moest toen weg omdat ik terug moest naar mijn werk. Heb vervolgens meerdere malen proberen contact te zoeken voor een nieuwe afspraak, maar werd niet meer geantwoord. Ook geen excuses ontvangen.
Toon meer reviews...

Over

Omorfia Clinic
Slotermeerlaan 69
1064HA Amsterdam

Sfeer in de salon: In onze salon heerst een rustige en ontspannen sfeer, perfect voor een moment van ontspanning en verwennerij. Het interieur is stijlvol en modern, met zachte verlichting, comfortabele stoelen en rustgevende muziek. Onze specialisten zijn professioneel en ervaren, en zorgen ervoor dat je je volledig op je gemak voelt tijdens jouw behandeling. We bieden een breed scala aan behandelingen aan, van laserbehandelingen tot gezichtsbehandelingen, en gebruiken alleen hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten krijgt. Onze klanten waarderen de serene omgeving en de persoonlijke aandacht die we bieden.

Het team: Ons team van specialisten bestaat uit hoogopgeleide professionals met jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie. Elk lid van ons team is toegewijd aan het bieden van de best mogelijke service aan onze klanten en het bereiken van de gewenste resultaten. We zijn gepassioneerd over ons werk en blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën om ervoor te zorgen dat we onze klanten altijd de best mogelijke behandelingen en diensten bieden.

Gespecialiseerd in: Als salon zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke behandelingen en diensten aan onze klanten. We zijn gespecialiseerd in mesotherapie, gezichtsbehandelingen, laseren en werken alleen met de meest gekwalificeerde specialisten en de beste producten en technologieën om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun resultaten.

MaMaandag
18:0021:00
DiDinsdag
18:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
18:0019:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Omorfia Clinic

Omorfia is open maandag van 18:00 tot 21:00, dinsdag van 18:00 tot 20:00, donderdag van 18:00 tot 19:30 en zaterdag van 10:00 tot 18:00. Het is gesloten woensdag, vrijdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
Bij Omorfia kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2021

Schoonheidssalons in de buurt