Ooh Lala Beauty

Jonker Fransstraat 134, Rotterdam
4,8
136 reviews
Jonker Fransstraat 134, Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,8
136 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een hele mooie behandelkamer met een hele lieve dame. Ben heel tevreden met het resultaat van de wimperlifting.
Lucrecia Beltran
4 dagen geleden
Zeer tevreden
Elvira
4 dagen geleden
Was weer top 👍
Yoko
7 dagen geleden
Ik kom sinds een jaar of 3 bij Lala, en ben en blijf een trouwe klant! Lala zorgt voor een warm welkom bij binnenkomst, waardoor je je altijd direct op je gemak voelt. De fijne behandelstoel zorgt er voor dat je heerlijk kunt ontspannen tijdens de behandeling. De kwaliteit van de wimperextensions die zij zet, is geweldig! Het wordt met de uiterste zorg gedaan, met alle aandacht en zorg voor goede hygiene. Wil je het helemaal natuurlijk, of juist voller, Lala begrijpt je en zorgt ervoor dat jij met het gewenste resultaat de deur uit gaat. De wimpers blijven lang en goed zitten, ik ga elke 2-3 weken voor het opvullen. Aangezien ik regelmatig complimenten van zelfs vreemden ontvang over mijn prachtige wimpers, blijf ik zeker trouwe klant van OohLaLa Beauty!
Judith
9 dagen geleden
Lala is een lieve dame en bij binnenkomst had ik meteen het idee dat ik in goede handen was. Ze legde goed uit wat ze ging doen. Had een facial treatment geboekt, mn wimpers en wenkbrauwen laten verven en wimperlifting. Wimpers zijn niet heel erg gekruld na de wimperlifting. Wellicht komt dat door mijn (Indische) wimpers. Over alle andere behandelingen ben ik écht super tevreden. Ik ga zeker nog eens terug voor de facial :-) Het liefst volgende maand al!
Wendy
één maand geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Ooh Lala Beauty
Jonker Fransstraat 134
Rotterdam

Voor een optimale verzorging van je gezicht breng je een bezoek aan Ooh Lala Beauty aan de Jonker Fransstraat. Deze beautysalon is te vinden bij Kapsalon Chiq le Frique. De focus wordt hier volledig gelegd op gezichtsverzorging en wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Eigenaresse Lala is gespecialiseerd in het aanbrengen van wimperextensions en een huidtherapeute in spe. Een bezoek aan Ooh Lala Beauty zorgt ervoor dat je huid gaat stralen en je ogen zullen sprankelen.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
12:0018:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt