Passion4color Reviews

Zwaagdijk 58, Zwaagdijk-Oost, Enkhuizen

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
13 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vrolijke en enthusiaste eigenaresse. Ze werkt zeer nauwkeurig en goed. De kleur is prachtig en heel erg mooi, egaal aangebracht! Enorm veel keuze in nagellak en alle mogelijke kleuren heeft ze in huis. Ook genoeg ruimte voor variaties. Trouwens ook een mooie en sfeervolle salon. Echte aanrader!
Agnieszka is een gepassioneerde nagelstyliste, lakt je nagels perfect en haar creativiteit kent geen grenzen. Er is een grote variatie aan kleuren en designs waar je uit kunt kiezen. De salon is netjes, schoon en heeft een warme sfeer.
Agnieszka is een super talent !! Mijn nagels zijn nog nooit zo mooi geweest en gedurende 4 weken !! Elke keer weer een prachtig resultaat! Ze kan alles maken ! Geen andere nagel styliste heeft dit resultaat bij mij gehaald. Door een huidziekte heb ik een zeer slechte hechting maar bij Agnieszka blijft alles keuring zitten ! Ik raad iedereen aan om een behandeling te doen bij Agnieszka ! Je gaat er gegarandeerd nooit meer weg !
Zeker bekwaam , professioneel, vriendelijke styliste, met veel passie voor haar werk . Goede kwaliteit , grote kleur keuze . Zeker een aanrader !
Netjes werken en secuur