Polish Me

Schenkeldijk 4, 3291ER 3291ER Strijen
4,4
7 reviews
Schenkeldijk 4, 3291ER 3291ER Strijen
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,4
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Iedere keer vol trots met prachtig gelakte nagels de deur uit. Keus uit vele, vele kleuren en evt "versiering". Schone en frisse praktijkruimte, goed bereikbaar, makkelijk en gratis parkeren. Beslist een aanrader!
Linda Paaij
4 dagen geleden
Mooie, goede en gezellige gelnagellak behandeling gehad!
Kirsten
10 maanden geleden
Ik heb de afspraak als positief ervaren, aardige nagelstyliste. Prijs/kwaliteit was voor mij goed omdat er een kortingsactie was, de gewone prijslijst vind ik aan de hoge kant. Het is geen nailsalon maar een tafeltje bjj de hoofdingang van de sporthal.. waardoor de ambiance minder gezellig is. Veel lawaai en kinderen om je heen. Service was in principe prima, behalve dat ik voor een nieuwe set gelnagels erna toe ging maar ze alleen de spullen voor het plaatsen van acryl mee had. Geen pinautomaat maar gelukkig mocht ik het overmaken.
Jamie
2 jaar geleden
Anoniem
2 jaar geleden
Brenda
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Polish Me
Schenkeldijk 4
3291ER 3291ER Strijen

Uiteraard weet je dat je handen belangrijk zijn voor een goede, eerste indruk. Om je handen als visitekaartje te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat deze super worden verzorgd. Dit kan bij Polish Me in Strijen. Hier adviseren stylistes met passie voor het vak jou welke behandeling het beste bij je past en leggen ze de nadruk op jouw schoonheid. Er wordt gewerkt met producten van Urban Nails; kwalitatief hoogwaardige nagelproducten uit de nagelbranche. Je vindt de salon in Strijen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3020:00
Woensdag
09:3020:00
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:3020:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt