Reviews

4,5
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Frank
één maand geleden
Een fijne zachte ontspannings massage gehad in overleg met Manon. Warme handdoeken, rustige muziek met warme handen werd ik zachtjes heen en weer gewiegd en gemasserd. Heerlijke ervaring. Heel erg fijn Manon, tot over een paar weken!
Helen
4 maanden geleden
Ik melde mij wegens ernstige onderrug en nek klachten. De behandeling van 1 1/2 uur was dan ook goed gekozen. Elke gebied werd in alle rust en met beleid aangepakt door Manon. De pijn was daarna veel minder, zo goed als verdwenen. 2 dagen later kwamen de klachten weer enigszins terug. Dit wijt ik aan het verzuim van oefeningen te doen. Dat had ik natuurlijk zelf kunnen weten. Kort gezegd; prima behandeling. De volgende keer zal ik dan gewoon voor deze praktijk kiezen ook voordat ik klachten heb.
Donn
4 maanden geleden
Een hele mooie nette salon. De masseuse Manon was erg lief en erg goed in haar vak. Ze stelde je helemaal op je gemak en was erg begaan met je welzijn. Het was een erg ontspannen en heerlijke zwangerschapsmassage, waardoor ik mijn zwangerschapsverlof heerlijk zen kan beginnen. Ik ben zeker van plan om nog eens terug te komen.
Marina
4 maanden geleden
Het is op 3e verdieping en ik kom puffend boven (ik heb geen conditie). Voor mensen die niet goed ter been is dit niet zo handig. Manon straalt rust uit en stelde me vragen alvorens te beginnen. Ook vroeg ze wat ik verwacht en wat ik wil want dan kan ze er rekening mee houden. Ik heb aangegeven dat ik ontspannende massage over heel mijn lijf wil. Muziek vind ik fijn tijdens de massage. Manon voelt haarfijn waar de blokkade zat in mijn lijf. Ik dommel verder op de massagetafel naarmate ze verder masseert en vind het jammer dat het afgelopen is en daarom heb ik voor den volgende afspraak gemaakt.
O
9 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Praktijk voor Massage en Bewustwording
Paul van Ostaijenstraat 14
3069JW Rotterdam

Manon Jansen is holistisch masseur en je kan bij haar terecht voor klassieke massage, energetische massage, holistische voetreflexzonemassage, polariteitsmassage (=chakramassage), holistic pulsing en bindweefselmassage. Holistisch betekent voor Manon dat zij naar jou als geheel kijkt. Ze is er van overtuigd dat geestelijke, emotionele, fysieke, mentale, sociale en spirituele niveaus elkaar beïnvloeden. Als je lekker in je vel zit, is je lichaam vitaal en een bron van plezier. Maar als het niet lekker gaat, laat je lichaam dat ook weten door signalen van ongemak en pijn.

Maandag
09:3022:00
Dinsdag
09:3022:00
Woensdag
09:3022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt