Reviews

4,8
101 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een massage van Maurica is een weldaad voor mind & body. Een aandachtige voedende aanraking waardoor je weer dichter bij jezelf komt. Respectvol ook!
Lucille
10 uur geleden
Prima massage met nadruk op de punten die je zelf aangeeft. Echte ontspanning. Maurice is zeer aangenaam zowel qua massage als persoon!
Aris
2 dagen geleden
bizar goede masseur, hij weet elke spier te vinden en te behandelen zoals nodig.
Anoniem
11 dagen geleden
Gewoonlijk kom ik voor een voetmassage maar dit keer had ik pijn in m'n rug. Daarom een rugmassage. Maurice deed een combinatie van Zweedse en holistische massage en schatte daarbij heel goed in wat mijn rug nodig had.
Marjoleine
12 dagen geleden
Een heerlijk ontspannen massage gehad die mij weer even helemaal 'op aarde' heeft gezet. Voelde mij compleet op mijn gemak 👌🏻. Bedankt en graag tot snel!
Anne
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk voor Massage & Transformatie
Wg-Plein 342
1054SG Amsterdam

Ben je op zoek naar meer balans in je leven, hernieuwde energie of innerlijke rust? Of wil je gewoon even helemaal stil staan? Maurice geeft verschillende holistische massages. Mocht je het lastig vinden om een keuze te maken, dan kun je dit ook voorafgaand aan de massage met Maurice afstemmen. De praktijk bevindt zich in het voormalig Wilhelmina Gasthuis aan het WG plein in Amsterdam Oud-West. Maurice is gediplomeerd Holos-masseur en voelt zich sterk verbonden met de wereld om zich heen. Hij werkt dan ook uitsluitend met producten die natuurlijk en proefdiervrij zijn. Maurice geeft overigens de voorkeur aan pinbetalingen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
14:0021:15
Woensdag
14:0021:15
Donderdag
14:0021:15
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt