Priktijk Westerpark

Groen van Prinstererstraat 29 H, 1051EH Amsterdam
4,9
56 reviews
Groen van Prinstererstraat 29 H, 1051EH Amsterdam

Reviews

4,9
56 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Martine is very professional, friendly and most importantly knowledgeable about the treatment. Every time I returned she had done further research on the issues I presented, as well as adapting each treatment to any other requests. Her private studio is very nice and the treatment room is clean with plenty of natural light. Martine is very honest about what she can and cannot accomplish with her treatments, and I would highly recommend her.
Emma
3 dagen geleden
Great acupuncture treatment!
Meci Vardar
8 dagen geleden
Martine is mijn toverdokter! Ik ben nu 4 keer geweest in korte tijd voor pijnklachten die al lang deel van mij zijn. Inmiddels is er al veel gewonnen. Zo fijn! Martine straalt vertrouwen en rust uit, ze vraagt uitgebreid door zodat de oorzaak van de pijn achterhaald kan worden ook legt ze goed uit wat ze waarvoor doet. Dat helpt heel erg met het vertrouwen. Er hangt een fijne energie in de praktijkruimte. Hier zit liefde in. Een echte aanrader!
Monique
10 dagen geleden
Martine is mijn Wonderdokter. Ik ben inmiddels 3x voor behandeling van pijnklachten bij Martine geweest. Martine zoekt heel uitgebreid naar de oorzaken van de klachten en weet de goede plekken te vinden. Ze is een echte Wonderdokter! Zo blij met de behandelingen. Bovendien is ze een heel fijne persoonlijkheid. Ze straalt rust uit waardoor ik mij gelijk om mijn gemak voelde. Ze geeft ook nuttige persoonlijke voedingstips. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Monique
14 dagen geleden
Melanie
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Priktijk Westerpark
Groen van Prinstererstraat 29 H
1051EH Amsterdam

Aan de Groen van Prinstererstraat in Amsterdam is Priktijk Westerpark gevestigd. Bij deze salon wordt de behandelmethode acupunctuur gebruikt om het lichaam in balans te brengen. Op basis van een intakegesprek wordt er een behandelplan opgesteld. Ook kun je hier terecht voor een ontspanningsmassage, therapeutische massage of voor de traditionele Chinese behandeling cupping. De Priktijk is aangesloten bij Beroepsvereniging de ZHONG.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0015:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt