Zwaardenburg 50, Nieuwegein, 3437RP
Zaterdag open: 10:00 - 15:00

Alle behandelingen

Reviews

4,7
80 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik vond het van begin tot het eind een hele prettige ervaring. Anja was erg rustig en legde goed uit wat ik kon verwachten van de behandeling. Ik wist waar ik aantoe was en kon meteen ontspannen. Ze vroeg gedurende behandeling af en toe naar feedback en paste het ook meteen toe. Ik heb enorm genoten en ben helemaal ontspannen weer naar huis gegaan. Zeker een aanrader!
Je voelt je meteen thuis bij Anja en ze stelt je op je gemak. Ze heeft of voor je en zorgt ervoor dat je zo comfortabel mogelijk bent. Ze stelt de juiste vragen en verwerkt die ook zeer professioneel. De massage zelf vond ik erg prettig en goed. Ze neemt echt de tijd voor je! De praktijk is niet zo groot, maar is schoon en de sfeer is prettig, met een fijn achtergrond muziekje, wat helpt om te ontspannen. Ik ben zelfs bijna in slaap gevallen tijdens de massage!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Anja
eigenaar Probodymassage; massage voor ontspanning en zwangerschap
4.8
46 reviews

Over

We zijn weer open vanaf 19 mei nadat je acht weken geen massages kon ontvangen. Dit kwam vanwege de coronamaatregelen. Gedurende deze tijd hebben we de massageruimte heringericht zodat er meer ruimte ontstaat. * We hebben de ingang ruimer gemaakt. * Een kleine schrijftafel neergezet. * Ik hou een triagegesprekje volgens de RIVM voorschriften. * Er is nu gelegenheid om je handen te wassen en te drogen met papier handdoeken en daarna graag handclean gel gebruiken. * Zelf was ik ook mijn handen bij aanvang van de massageafspraak en gebruik handclean gel. * Op verzoek zal ik een mondkapje dragen bij de ontspanningsmassage. Bij de zwangerschapsmassge zal ik standaard een mondkapje dragen omdat een gezichtsmassage bij deze behandeling hoort. * Tijdens de massage lig je op een unieke handdoek en hoofdsteunhoes. * Na afloop van de massagebehandeling reinig de oppervlakten en vervang handdoek en hoofdsteunhoes. * Verder kun je vanaf nu met pin en contactloos betalen voor de massagebehandeling. Het leven vergt tegenwoordig veel van ons en de stress die hiermee gepaard gaat kan ons lichaam behoorlijk parten spelen. Los daarvan is het natuurlijk heerlijk en heel ontspannen om je zo nu en je dan eens lekker los te laten masseren en echt te ontspannen. Je krijgt een massage die bestaat uit een mix van diverse massagegrepen. Ieder mens is uniek en je krijgt maatwerk.

Behandelingen

Massage

Over

Probodymassage
Zwaardenburg 50
3437RP Nieuwegein

De dagelijkse routine die gepaard kan gaan met een flinke dosis stress, kan je lichaam behoorlijk parten spelen. Hoe fijn is het als je dan even helemaal weg kunt dromen tijdens een ontspannende massage! Bij Pro-bodymassage laat Anja je graag de voordelen van een massage ervaren. Hoe je deze ervaart wordt grotendeels bepaald door de souplesse en het tempo van massagegrepen. Tijdens de massages maakt ze gebruik van heerlijk geurende zelfgemaakte oliën. Ze is gespecialiseerd in massages voor zwangere vrouwen en 60-plussers. Je kunt hier gratis parkeren en de salon heeft een eigen opgang.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
10:0014:00

Massagesalons in de buurt