Probodymassage

4,7
76 reviews
Zwaardenburg 50, Nieuwegein, 3437RP
Morgen open: 10:00 - 15:00

Alle behandelingen

Reviews

4,7
76 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Geweldig heerlijke massage, fijne benadering en Anje heeft veel kennis en kunde bij wat ze doet. Wat ze doet met volle aandacht. Ik ga hier zeker nog vaker komen!
Erg goed
Ik ben heel tevreden over de massage en Anja is erg professioneel!
Ik voelde mij op mijn gemak, de massage was erg rustgevend en ontspannend.
Heerlijk!! Geen knopen meer. Anja is een rustige lieve dame en neemt de tijd voor je. Ik ga nu meteen een nieuwe afspraak plannen. Maximaal genoten!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Anja
eigenaar Probodymassage; massage voor ontspanning en zwangerschap
4.8
44 reviews

Over

We zijn weer open vanaf 19 mei nadat je acht weken geen massages kon ontvangen. Dit kwam vanwege de coronamaatregelen. Gedurende deze tijd hebben we de massageruimte heringericht zodat er meer ruimte ontstaat. * We hebben de ingang ruimer gemaakt. * Een kleine schrijftafel neergezet. * Ik hou een triagegesprekje volgens de RIVM voorschriften. * Er is nu gelegenheid om je handen te wassen en te drogen met papier handdoeken en daarna graag handclean gel gebruiken. * Zelf was ik ook mijn handen bij aanvang van de massageafspraak en gebruik handclean gel. * Op verzoek zal ik een mondkapje dragen bij de ontspanningsmassage. Bij de zwangerschapsmassge zal ik standaard een mondkapje dragen omdat een gezichtsmassage bij deze behandeling hoort. * Tijdens de massage lig je op een unieke handdoek en hoofdsteunhoes. * Na afloop van de massagebehandeling reinig de oppervlakten en vervang handdoek en hoofdsteunhoes. * Verder kun je vanaf nu met pin en contactloos betalen voor de massagebehandeling. Het leven vergt tegenwoordig veel van ons en de stress die hiermee gepaard gaat kan ons lichaam behoorlijk parten spelen. Los daarvan is het natuurlijk heerlijk en heel ontspannen om je zo nu en je dan eens lekker los te laten masseren en echt te ontspannen. Je krijgt een massage die bestaat uit een mix van diverse massagegrepen. Ieder mens is uniek en je krijgt maatwerk.

Behandelingen

Massage

Over

Probodymassage
Zwaardenburg 50
3437RP Nieuwegein

De dagelijkse routine die gepaard kan gaan met een flinke dosis stress, kan je lichaam behoorlijk parten spelen. Hoe fijn is het als je dan even helemaal weg kunt dromen tijdens een ontspannende massage! Bij Pro-bodymassage laat Anja je graag de voordelen van een massage ervaren. Hoe je deze ervaart wordt grotendeels bepaald door de souplesse en het tempo van massagegrepen. Tijdens de massages maakt ze gebruik van heerlijk geurende zelfgemaakte oliën. Ze is gespecialiseerd in massages voor zwangere vrouwen en 60-plussers. Je kunt hier gratis parkeren en de salon heeft een eigen opgang.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt