Queens, World of Health & Beauty

Noordeinde 309, 1334BP Almere
4,9
84 reviews
Noordeinde 309, 1334BP Almere

Reviews

4,9
84 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Erg vriendelijk geholpen, professioneel en er wordt de tijd voor je genomen. Gezicht voelde na de behandeling heerlijk aan en had echt het gevoel dat er iets gedaan was. Zeker een aanrader !
Christel
6 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik ben meerdere keer geweest en ik had net een een heel fijn gevoel bij deze dame.ze is heel rustgevend en t geeft een heel fijn gevoel. Ze werkt echt met haar hart en ziel en ziet haar klant graag tevreden..echt een lieverd en hele goede behandelingen.zeer tevreden over haar en alles wat ze doet. Voor goede behandelingen voor een goede prijs ben je daar op t juiste adres...ik word heel blij als ik daar ben geweest.
Rachel
10 dagen geleden
Toon reactie salon...
Top
Mike
11 dagen geleden
Toon reactie salon...
Svetlana
12 dagen geleden
Luba is very professional, after her treatment you feel your sckin renwed, pampered and well treated. Luba using great technique, you feel that every muscle was lifted, It was a great peasue to visit her beauty saloon.
Larisa
13 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Queens, World of Health & Beauty
Noordeinde 309
1334BP Almere

Queens, World of Health & Beauty in Almere is een begrip op het gebied van beauty- en massagebehandelingen. Queens beschikt over een salon en een massageruimte. Luba, eigenaresse van Queens, heeft ruime ervaring binnen de schoonheidsbranche. Zij is gespecialiseerd in unieke massages en gezichtsbehandelingen, waarbij de huid er zonder medische ingrepen jonger uitziet. Daarnaast beschikt Queens, World of Health & Beauty over een tweede masseur die zich volledig richt op lichaamsmassages. De salon werkt alleen met kwalitatief hoog aangeschreven schoonheidsproducten. De moderne technieken die hierbij gebruikt worden zijn de afgelopen jaren door Luba zelf ontwikkeld met Oost-Europese inspiratie. Daarnaast is zij gespecialiseerd als diëtiste en in de ontgifting van het lichaam en gezicht. Wanneer je hier een ontspannende behandeling ondergaat, kom je als nieuw naar buiten.

Let op: de ingang van de salon bevindt zich in een appartementen-complex tussen D-Reizen en Vodafone.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
10:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt