Ramses Health

Spuistraat 22, 1012TS Amsterdam
4,7
21 reviews
Spuistraat 22, 1012TS Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Niet aan te bevelen!
Anoniem
2 maanden geleden
Ramses is geen gewone masseur. Hij speurt binnen no time de oorzaken op van jouw klachten. Die gaat hij stevig te lijf. Na afloop voel je je een ander mens. Niet voor watjes, wel voor mensen die serieuze hulp zoeken voor hun klachten
Yvonne
5 maanden geleden
Ik kwam bij Rafael vanwege voor een behandeling van mijn RSI-klachten, maar hij zag dat het probleem eigenlijk in mijn rug, schouders en nek zat. Na enkele behandelingen zijn de hoofd- en nekpijn waar ik al zeker een jaar last van had, stukken minder. Ik word niet meer moe en met een zeurende hoofdpijn wakker. Rafael masseert bepaald niet zacht, maar zijn aanpak werkt voor mij wel ontzettend goed.
Ana
8 maanden geleden
Really helpful with finding out issues with my back, and helped ease out some tensions. Thank you!
Lydia
8 maanden geleden
Sinds een aantal maanden loop ik met onderrug klachten. Via Treatwell ben ik bij Ramses Health terecht gekomen, waar ik aan het begin sceptisch was in hoeverre het zou helpen. Echter, na drie behandelingen kan ik zeggen dat Rafaël precies weet waar de pijn zit en hoe deze aan te pakken. Ik ben nu vrij van mn rugklachten. Daarnaast heeft het een positieve invloed op mn mentale gezondheid gehad. Ik ga zeker terug naar Ramses Health wanneer dat nodig is.
Anoniem
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ramses Health
Spuistraat 22
1012TS Amsterdam

Bij Ramses Health aan de Spuistraat kan je terecht bij Rafaël, een professionele masseur met decennialange ervaring. Hij is bekwaamd in de traditionele Egyptische massage en schoolt zich nog steeds bij. Door de kracht van de natuur te gebruiken en op zijn intuïtie te vertrouwen, voelt hij gemakkelijk aan wat je op dat moment nodig hebt. Waar heeft je ziekte mee te maken of wat zijn de onderliggende oorzaken van je eventuele klachten? Dankzij planten, kruiden, voedingssupplementen en natuurlijke preparaten kan je je gezondheid bevorderen. Ramses helpt je hier graag bij indien je hier behoefte aan hebt. De ingrediënten van de oliën worden met zorg samengesteld en kunnen per behandeling verschillen.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
13:0019:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt