Reviews

5,0
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik heb sinds ik bij Rafaël ben geweest niet zo'n ontspannen rug en nek gehad. Helemaal geen last meer van hoofdpijn! Het is niet te vergelijken met een standaard massage, Rafaël pakt de pijnpunten echt aan.
Ilse
één maand geleden
Ietwat onconventioneel, maar op een erg prettige manier.
Mentor
2 maanden geleden
Zeer kundig. Gaat tot de kern van het probleem ipv symptoombestrijding. Spoort problemen op, laat je spieren ontspannen en helpt je lekkerder in je vel te zitten. Aanrader!
Anoniem
3 maanden geleden
Ik had last van mijn rug sinds 8 dagen en ik kon niets doen en nu kan ik weer bewegen zonder moeite en dat is ongelooflijk maar waar.
vincent
9 maanden geleden
Een maand geleden heb ik mijn rechter hamstring geblessuurd. De pijn verergerde en ik besloot naar een masseur te gaan. Na een tijdje zoeken en vergelijken op het internet kwam ik bij Ramses terecht. Ik had al veel goede reviews gelezen en besloot een afspraak te maken. Ik ben erg tevreden met het resultaat! Na 2 behandelingen was ik van mijn pijn af. Ik was ook erg blij met de service naast massage. Ramses is erg vriendelijk en ik voelde me op m'n gemak. Ik kom zeker terug!
Rebecca
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ramses Health
Spuistraat 22
1012TS Amsterdam

Rafaël is een professioneel masseur met decennialange ervaring. Hij heeft zich bekwaamd in de traditionele Egyptische massage schoolt zich nog steeds bij. Hij probeert de kracht van de natuur te gebruiken, doet veel intuïtief en voelt gemakkelijk aan wat de mens nodig heeft. Hij vraagt zich af waar de ziekte mee te maken heeft, waar de problemen liggen en hoe planten, kruiden, voedingssupplementen en natuurlijke preparaten jou kunnen helpen jezelf te genezen. De ingrediënten van de oliën worden met zorg samengesteld en kunnen per behandeling verschillen.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
13:0019:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt