Ramses Health

Spuistraat 22, 1012TS Amsterdam
5,0
19 reviews
Spuistraat 22, 1012TS Amsterdam

Reviews

5,0
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik kwam bij Rafael vanwege voor een behandeling van mijn RSI-klachten, maar hij zag dat het probleem eigenlijk in mijn rug, schouders en nek zat. Na enkele behandelingen zijn de hoofd- en nekpijn waar ik al zeker een jaar last van had, stukken minder. Ik word niet meer moe en met een zeurende hoofdpijn wakker. Rafael masseert bepaald niet zacht, maar zijn aanpak werkt voor mij wel ontzettend goed.
Ana
2 maanden geleden
Really helpful with finding out issues with my back, and helped ease out some tensions. Thank you!
Lydia
3 maanden geleden
Sinds een aantal maanden loop ik met onderrug klachten. Via Treatwell ben ik bij Ramses Health terecht gekomen, waar ik aan het begin sceptisch was in hoeverre het zou helpen. Echter, na drie behandelingen kan ik zeggen dat Rafaël precies weet waar de pijn zit en hoe deze aan te pakken. Ik ben nu vrij van mn rugklachten. Daarnaast heeft het een positieve invloed op mn mentale gezondheid gehad. Ik ga zeker terug naar Ramses Health wanneer dat nodig is.
Anoniem
3 maanden geleden
Ik heb al jaren last van nekklachten, ben overal naartoe geweest zonder permanent resultaat. Ik heb toen een behandeling geboekt bij Ramses Health vanwege de vele 5 sterren reviews. Ik was eerlijk gezegd in het begin een beetje sceptisch, maar na mijn eerste behandeling te hebben gehad zijn het de 5 sterren dubbel en dwars waard! De constante zeurende pijn is verdwenen en ik kan s’ nachts weer slapen. Echt een verademing. Ik raad het dan ook aan iedereen die pijn heeft waar die geen raad mee weet.
Ruben
3 maanden geleden
Vijf sterren zijn niet genoeg! Al jarenlang heb ik RSI klachten en onlangs liep ik al 3 weken met enorm stijve schouders en nek, met acute zenuwpijn tot gevolg. Na het lezen van de overige reviews was ik skeptisch, maar omdat er zoveel mensen goed geholpen zijn heb ik toch een afspraak geboekt. Na slechts 1 behandeling was de zenuwpijn verdwenen, na 2 behandelingen de stijfheid geheel weg en gaan we nu verder om de rest van mijn lichaam weer op orde te krijgen en te laten herstellen. Rafael weet na een korte intake vrijwel direct pijnpunten te vinden en weet door te komen tot de diepere pijn dan die van de oppervlakkige spieren, iets dat andere masseurs nog nooit voor elkaar kregen bij mij. De resultaten zijn super en inmiddels raad ik veel mensen met langlopende klachten direct aan om een afspraak te maken, dubbel en dwars het geld waard!
Robert
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ramses Health
Spuistraat 22
1012TS Amsterdam

Bij Ramses Health aan de Spuistraat kan je terecht bij Rafaël, een professionele masseur met decennialange ervaring. Hij is bekwaamd in de traditionele Egyptische massage en schoolt zich nog steeds bij. Door de kracht van de natuur te gebruiken en op zijn intuïtie te vertrouwen, voelt hij gemakkelijk aan wat je op dat moment nodig hebt. Waar heeft je ziekte mee te maken of wat zijn de onderliggende oorzaken van je eventuele klachten? Dankzij planten, kruiden, voedingssupplementen en natuurlijke preparaten kan je je gezondheid bevorderen. Ramses helpt je hier graag bij indien je hier behoefte aan hebt. De ingrediënten van de oliën worden met zorg samengesteld en kunnen per behandeling verschillen.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
13:0019:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt