Reviews

5,0
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vijf sterren zijn niet genoeg! Al jarenlang heb ik RSI klachten en onlangs liep ik al 3 weken met enorm stijve schouders en nek, met acute zenuwpijn tot gevolg. Na het lezen van de overige reviews was ik skeptisch, maar omdat er zoveel mensen goed geholpen zijn heb ik toch een afspraak geboekt. Na slechts 1 behandeling was de zenuwpijn verdwenen, na 2 behandelingen de stijfheid geheel weg en gaan we nu verder om de rest van mijn lichaam weer op orde te krijgen en te laten herstellen. Rafael weet na een korte intake vrijwel direct pijnpunten te vinden en weet door te komen tot de diepere pijn dan die van de oppervlakkige spieren, iets dat andere masseurs nog nooit voor elkaar kregen bij mij. De resultaten zijn super en inmiddels raad ik veel mensen met langlopende klachten direct aan om een afspraak te maken, dubbel en dwars het geld waard!
Robert
5 dagen geleden
Wat een bijzondere ervaring. Rafaël is een zeer vriendelijke en kundige therapeut, die alle pijnpunten feilloos weet te vinden en behandelen.
Alexandra
één maand geleden
2 maanden geleden
Dhr. Ramses weet letterlijk de vinger op de zere plek te krijgen, na een behandeling in een infraroodcabine wordt op een zeer vakkundige manier de kern van het probleem aangepakt. Wat mij vooral opviel was de directe pijnbehandeling en het stimuleren van het genezingsproces van mijn kwetsuur. Vorig jaar zijn mijn verkrampte kuiten met succes behandeld en op dit moment wordt het lage rug gebied met het nodige resultaat onder handen genomen. Ik kan de behandelingen van Ramses aanraden voor iedereen met een pijnlijke blessure.
Ewout
2 maanden geleden
It is now one month almost that I am receiving treatment for the chronic shoulder and neck pain I've had for more than 10 years. I am now almost completely pain free and have significantly increased mobility and energy. I am continuing the current treatment, as well as starting to treat my lower back, hips and legs, which Rafaël showed me is connected to the upper back pain. I highly recommend anyone with chronic pain to try Ramses Health, especially if you've already explored others forms of treatment which did not work.
Ilinca Popescu
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ramses Health
Spuistraat 22
1012TS Amsterdam

Rafaël is een professioneel masseur met decennialange ervaring. Hij heeft zich bekwaamd in de traditionele Egyptische massage schoolt zich nog steeds bij. Hij probeert de kracht van de natuur te gebruiken, doet veel intuïtief en voelt gemakkelijk aan wat de mens nodig heeft. Hij vraagt zich af waar de ziekte mee te maken heeft, waar de problemen liggen en hoe planten, kruiden, voedingssupplementen en natuurlijke preparaten jou kunnen helpen jezelf te genezen. De ingrediënten van de oliën worden met zorg samengesteld en kunnen per behandeling verschillen.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
13:0019:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt