Ramses Health

Spuistraat 22, 1012TS Amsterdam
4,4
23 reviews
Spuistraat 22, 1012TS Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
23 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Treatment was ok. Back pain felt a little better after, but his people skills are the worst. His blunt rudeness - telling me I was overweight and probably ate junk food - inappropriate. I did not feel comfortable with this person and my tension added to an overall bad experience.
Anoniem
6 dagen geleden
Toon reactie salon...
Heel pittig maar zeer doeltreffend. Ik kan flink wat hebben, zeker als ik heftige hoofdpijn heb maar bij deze behandeling kreeg ik wel klamme handjes. Maar de pijn was wel grotendeels weg. Goed om te weten dat qua massages op treatwell per gebied (I.p.v. tijdsduur) 50€ wordt gerekend en als je klachten door meerdere gebieden wordt veroorzaakt (in mijn geval rug nek en schouders) ben je flink wat geld kwijt. Ik vind zelf 150€ wat aan de hoge kant maar ik begrijp dat mensen hier komen die elders niet behandeld konden worden. en ja, dan is er dus geen prijs voor gezondheid De entourage vind ik beduidend minder en kom daarom qua waardering lager maar uiteindelijk gaat het om de behandeling en niet om de inrichting
Anoniem
9 dagen geleden
Niet aan te bevelen!
Anoniem
4 maanden geleden
Ramses is geen gewone masseur. Hij speurt binnen no time de oorzaken op van jouw klachten. Die gaat hij stevig te lijf. Na afloop voel je je een ander mens. Niet voor watjes, wel voor mensen die serieuze hulp zoeken voor hun klachten
Yvonne
7 maanden geleden
Ik kwam bij Rafael vanwege voor een behandeling van mijn RSI-klachten, maar hij zag dat het probleem eigenlijk in mijn rug, schouders en nek zat. Na enkele behandelingen zijn de hoofd- en nekpijn waar ik al zeker een jaar last van had, stukken minder. Ik word niet meer moe en met een zeurende hoofdpijn wakker. Rafael masseert bepaald niet zacht, maar zijn aanpak werkt voor mij wel ontzettend goed.
Ana
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ramses Health
Spuistraat 22
1012TS Amsterdam

Bij Ramses Health aan de Spuistraat kan je terecht bij Rafaël, een professionele masseur met decennialange ervaring. Hij is bekwaamd in de traditionele Egyptische massage en schoolt zich nog steeds bij. Door de kracht van de natuur te gebruiken en op zijn intuïtie te vertrouwen, voelt hij gemakkelijk aan wat je op dat moment nodig hebt. Waar heeft je ziekte mee te maken of wat zijn de onderliggende oorzaken van je eventuele klachten? Dankzij planten, kruiden, voedingssupplementen en natuurlijke preparaten kan je je gezondheid bevorderen. Ramses helpt je hier graag bij indien je hier behoefte aan hebt. De ingrediënten van de oliën worden met zorg samengesteld en kunnen per behandeling verschillen.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
13:0019:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt