Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik had last van mijn rug sinds 8 dagen en ik kon niets doen en nu kan ik weer bewegen zonder moeite en dat is ongelooflijk maar waar.
vincent briere
5 maanden geleden
Een maand geleden heb ik mijn rechter hamstring geblessuurd. De pijn verergerde en ik besloot naar een masseur te gaan. Na een tijdje zoeken en vergelijken op het internet kwam ik bij Ramses terecht. Ik had al veel goede reviews gelezen en besloot een afspraak te maken. Ik ben erg tevreden met het resultaat! Na 2 behandelingen was ik van mijn pijn af. Ik was ook erg blij met de service naast massage. Ramses is erg vriendelijk en ik voelde me op m'n gemak. Ik kom zeker terug!
Rebecca de Bruijn
6 maanden geleden
Was weer een hele nuttige behandeling. Het voelt erg soepel en ik heb geen pijn meer. Top behandelaar!
kees haasnoot
8 maanden geleden
Eindelijk eens iemand die weet wat hij doet! Aanrader voor mensen die echt van een klacht afgeholpen willen worden
Anoniem
8 maanden geleden
Ik heb door de jaren heen veel last gehad van mijn schouders door mijn werk en houding. Een collega raadde mij vorige maand deze therapie aan. Na verschillende therapie praktijken te hebben doorlopen zonder succes besloot ik de raad van mijn collega te volgen. De behandeling in deze praktijk is anders dan ik gewend ben. De therapeut werkt zeer precies en gebruikt speciale technieken. Na de behandeling voelde ik geen pijn meer in de schouder, maar ook niet meer in nek en keel waar de pijn altijd naar uitstraalde. Het voelde fantastisch! Ik ben dus zeer positief en ben van plan om op korte termijn weer terug te komen.
kees haasnoot
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ramses Health
Spuistraat 22
1012TS Amsterdam

Rafaël is een professioneel masseur met decennialange ervaring. Hij heeft zich bekwaamd in de traditionele Egyptische massage schoolt zich nog steeds bij. Hij probeert de kracht van de natuur te gebruiken, doet veel intuïtief en voelt gemakkelijk aan wat de mens nodig heeft. Hij vraagt zich af waar de ziekte mee te maken heeft, waar de problemen liggen en hoe planten, kruiden, voedingssupplementen en natuurlijke preparaten jou kunnen helpen jezelf te genezen. De ingrediënten van de oliën worden met zorg samengesteld en kunnen per behandeling verschillen.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
13:0019:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt