Recovery Massage Studio

Keienbergweg 36A, Amsterdam, 1101GC

Recovery Massage Studio heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Kietss Beauty & Health

47 reviews
Janusz Korczakstraat 4, Amsterdam

The Beautymasters Bijlmerplein

318 reviews
Bijlmerplein 402, 1102DL Amsterdam

Gurhen Beauty & Skincare

166 reviews
Krommehoekstraat 18, Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
19 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De behandeling was goed. Chantal zorgt ervoor dat je, je op je gemak voelt en is er klantvriendelijk. Geeft duidelijk aan wat je kan verwachten.
Na overleg met Chantal heeft zij mij een deep tissue massage gegeven in plaats van een sportmassage. Vooraf zei ze dat het pijnlijk kon zijn, dat was het ook wel maar met resultaat! Mijn nek en schouders waren daarna een stuk soepeler. Chantal is een professionele masseuse die precies de juiste plekken vindt en behandelt. Heel fijn, de volgende afspraak staat al gepland.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Recovery Massage Studio
Keienbergweg 36A
1101GC Amsterdam

Bij Recovery Massage Studio in Amsterdam-Zuidoost kun je terecht voor een anti-stress massage, sportmassage of deep tissue massage. Je kunt voor iedere massage kiezen voor 30, 45, 60 of 75 minuten.

Professionaliteit en betrokkenheid staan centraal voor eigenaresse Chantal. Chantal heeft meer dan 3 jaar ervaring en neemt de tijd voor de behandelingen. Ze is gespecialiseerd in het opsporen van lichamelijke klachten en deze te kunnen verminderen met een massage op maat. Een anti-stress massage is ideaal om even tot rust te komen, een sportmassage is geschikt om blessures te verhelpen en te voorkomen. Een deep tissue massage is ontspannend en krachtig, gericht op de diepere lagen van je spieren. Waar je ook voor kiest, Chantal zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je lichamelijke klachten zullen verminderen en verdwijnen.

Handig om te weten: je kunt hier alleen contant betalen en je auto gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
14:0020:00
WoWoensdag
14:0020:00
DoDonderdag
12:0016:00
VrVrijdag
12:0016:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
12:0016:00