Recovery Massage Studio

Keienbergweg 36A, 1101GC Amsterdam
5,0
6 reviews
Keienbergweg 36A, 1101GC Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Doordat ik al enige tijd last heb van een chronische blessure ben ik terecht gekomen bij Chantal. Ik ben erg actief in de sport wereld en heb gemerkt dat de massages helpen bij het sneller herstellen. Ook ervaar ik minder pijn. Beste Massage in Town !!
Mike
7 dagen geleden
Toon reactie salon...
Het was weer zo een dag, mijn hele rug en schouders zaten vast en dan is er maar 1 oplossing, alles laten los masseren door Chantal! Ik kon na de massage mijn schouders weer bewegen, wat een verlichting en om over de hoofdmassage te zwijgen, totally relaxed heb ik het pand weer verlaten. Super bedankt dat ik weer zo last minute bij je terecht kon, you always go that extra mile for your customers. Liefs, Jen
Jennifer Cyrus
7 dagen geleden
Toon reactie salon...
Chantal zorgt er altijd voor dat pijn door sportblessures weg gaat door haar massages. Al bij de eerste behandeling een enorm verschil! Ik ben al meerdere keren bij verschillende blessures geholpen. Chantal is een echte pro die pijn en blessures gericht aanpakt en daardoor snel resultaat bereikt.
Annelieke
7 dagen geleden
Toon reactie salon...
Chantal voelt direct aan wat mijn lichaam nodig heeft. Ze heeft de juiste punten behandeld dat was zo fijn! Ik kom hier snel weer terug!
Marike
7 dagen geleden
Toon reactie salon...
De massage heeft een kalmerende en rustgevende werking, Aan het begin kan het wel pijn doen maar ook daarmee gaat C. rekening houden. De massage is individueel afgestemd op dat wat je nodig hebt. Dus voor de onderhoud van jouw lichaam is een afsprak bij C. een echter aanrader. Dus ik zeg doen!
Raiko
7 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Recovery Massage Studio
Keienbergweg 36A
1101GC Amsterdam

Bij Recovery Massage Studio in Amsterdam-Zuidoost kun je terecht voor een anti-stress massage, sportmassage of deep tissue massage. Je kunt voor iedere massage kiezen voor 30, 45, 60 of 75 minuten.

Professionaliteit en betrokkenheid staan centraal voor eigenaresse Chantal. Chantal heeft meer dan 3 jaar ervaring en neemt de tijd voor de behandelingen. Ze is gespecialiseerd in het opsporen van lichamelijke klachten en deze te kunnen verminderen met een massage op maat. Een anti-stress massage is ideaal om even tot rust te komen, een sportmassage is geschikt om blessures te verhelpen en te voorkomen. Een deep tissue massage is ontspannend en krachtig, gericht op de diepere lagen van je spieren. Waar je ook voor kiest, Chantal zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je lichamelijke klachten zullen verminderen en verdwijnen.

Handig om te weten: je kunt hier alleen contant betalen en je auto gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
12:0021:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
12:0020:00

Massagesalons in de buurt