Reviews

4,0
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een hele fijne massage gehad. Voelde mij hierna zo ontspannen . Zeker aan te raden .
A.Jonker
2 maanden geleden
Ernst kent de kneepjes van het massagevak: het werken met energie en aanvoelen wat nodig is. De sfeer is open en ontspannen. Een massage van Ernst geeft je de beleving van een vakantie, gewoon even lekker helemaal weg. Als je een blessure hebt, geeft hij die plek meer aandacht, zodat het beter kan helen. Met Ernst kun je ook fijn praten en heeft altijd goede raad. Ernst is wat mij betreft een aanrader.
Marielle Stolker
2 maanden geleden
De massage was meer aaien. Er zat geen diepte in. Verder werd er in de ruimte naast massage biljart gespeeld. Teveel omgevingsgeluiden. De ruimte zelf was een kantoor. TL verlichting en koud.
Anoniem
één jaar geleden
Toon reactie van salons...
Vandaag mocht ik het Genieten met een grote G ervaren. Ernst geeft zijn massage op een liefdevolle manier met intense bewegingen en rust, heerlijk om te beleven. De ruimte is niet gezellig maar ik sluit mijn ogen en droom weg. Echt top!
M
2 jaar geleden
De reiki en holistische massage was uit de kunst.
Ingrid
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Reiki & Massage
Prinses Marijkestraat 20
2404BC Alphen aan den Rijn

Heb je lichamelijke, mentale of emotionele ongemakken of ben je alleen maar op zoek naar ontspanning? Dan ben je bij Reiki & Massage aan het goede adres. Zowel de reiki behandeling als de holistische massage helpen je om te ontspannen en weer in balans te komen. Ze gaan ervan uit dat je als mens op verschillende niveaus functioneert: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door de behandeling worden deze niveaus met elkaar in verbinding gebracht, zodat levensenergie weer gaat stromen, er weer inzicht ontstaat en de klachten verdwijnen.

Maandag
10:3022:00
Dinsdag
10:3022:00
Woensdag
10:3022:00
Donderdag
10:3022:00
Vrijdag
10:3018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt