Reviews

3,9
25 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
één jaar geleden
verschrikkelijk! kom ik daar hebben ze me niet ingepland. ondanks dat ik de bevestiging laat zien word ik niet geholpen. er werd niet naar een oplossing gezocht VERSCHRIKKELIJK!! NIET NAARTOE GAAN
Jill Kranenburg
één jaar geleden
De behandeling was redelijk, alleen dat er gebeld werd half in het Turks en half in het Nederlands over persoonlijke problemen, terwijl ik op de stoel lag vond ik wel erg onbeleefd.
Anoniem
2 jaar geleden
wat jammer was en wat ik erg storend vind en vond dat er veel Turks gesproken werd en daar voel ik mij niet prettig bij, maar de behandeling was perfect.
Annemieke Nijkamp
2 jaar geleden
Super tevreden!
Anoniem
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Reina Hair & Beauty
Peperstraat 7 A
1502AA Zaandam

In Zaandam zit je voor schoonheidsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, laserontharen, je nagels en een nieuwe coupe goed bij Reina Hair & Beauty. De gezichtsbehandelingen van Carita zijn bijzonder te noemen door het gebruik van de renovateur en de unieke massage technieken. De renovateur is een corrigerende peeling en is populair vanwege de heilzame werking en de mooie glans die de huid ervan krijgt. Tijdens de lichaamsbehandelingen ervaar je een moment van pure ontspanning, om lichaam en geest bij te tanken en de huid weer energiek en stralend te maken.

Maandag
09:3018:00
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3019:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt