Release Well - Sliedrecht

Kerkbuurt 205, 3361BG Sliedrecht
4,8
56 reviews
Kerkbuurt 205, 3361BG Sliedrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,8
56 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik kom al jaren bij Release Well en ben heel tevreden. Esther is zeer kundig en stemt haar behandeling altijd goed af op de lichamelijke klachten van dat moment. Een goed inlevingsvermogen en altijd net dat beetje extra bieden is wat je daar verder kunt verwachten. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ik zou het zeker aanraden!
Yvonne
3 dagen geleden
Esther is een professionele en lieve vrouw die kijkt naar het totaalplaatje als mens. Goede en lekkere massage en altijd in voor een praatje. Door alle scholingen die ze heeft gehad de afgelopen tijd merk je dat ze weet wat ze doet, waarom en hoe. Echt een aanrader!
de Jager
13 dagen geleden
Een mooie ruime praktijk met een aparte ingang. Esther is een goedlachse vrouw die goed naar je klachten en lichaam luistert. Na een gesprekje van ruim 5min begon ze met de behandeling. Ze voelde met haar handen al snel de slechte plekken in mijn nek en schouders en ze neemt ruim de tijd. Mijn shirt hoefde niet uit. Na bijna een jaar en 2 fysiotherapeuten verder kan ik mijn nek na 45min behandeling weer verder draaien dan ooit. Ik heb mij voorgenomen om voortaan maandelijks langs te gaan voor onderhoud van mijn nek. Menig fysio kan nog wat van haar leren.
Peter
14 dagen geleden
Supervriendelijk en welkom ontvangen, een prima massage en het heeft mijn klachten enigszins verlicht, dus dat is fijn. Maar graag een volgende keer het intakeformulier lezen en aan je klant vragen wat zíj wil. Nu kreeg ik een enorme stroom aan informatie en tips waar ik eigenlijk niet op zat te wachten.. En het gevoel dat ik best gevoelige info heb gegeven over mezelf waar niets mee is/wordt gedaan. Voelt niet helemaal goed.
Margot
22 dagen geleden
Francien
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Release Well - Sliedrecht
Kerkbuurt 205
3361BG Sliedrecht

Release Well - Sliedrecht is een praktijk voor massage, bewegingsleer en therapeutisch lichaamswerk. Het team is gespecialiseerd in de behandeling van stress- en burn-out-gerelateerde klachten en helpt je door middel van professionele technieken op doelgerichte wijze aan een gezond beweegapparaat. Een massage is geen luxe, maar kun je zien als een onderhoudsbeurt voor het lichaam. Wanneer je je lichaam en geest goed onderhoudt, dan zal je daar de positieve effecten van ondervinden. De specialisten zorgen ervoor dat bewegen een prettige ervaring wordt en blijft. Je kunt hier terecht voor ontspanningsmassages, maar ook voor therapeutische massages en zwangerschapsmassages.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
13:0016:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
15:0017:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt