Reset Your Body

4,9
105 reviews
Mr. Abbink Spainkstraat 36, IJsselstein

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
105 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super fijn weer!🥰
Renata is een hele professionele en vriendelijke vrouw met oog voor de behoeften van haar cliënt. De massageruimte is super mooi gestyled en de achtergrondmuziek precies goed gekozen. De massage zelf was enorm prettig! De warme olie ontspant direct en Renata heeft de juiste touch! Ze weet je lichaam op een fijne manier te beroeren (met kippenvelmomentjes, goed teken) en houdt ook rekening met de juiste druk uitoefenen. Ze kent de kneepjes van het vak ;-) Een zeer positieve ervaring! Dank!
Renata voldoet aan al je wensen. Elk bezoek bij haar is zoals altijd weer wonderbaarlijk. Renata is zeer getalenteerd, een echte expert!
Iedere keer dat ik naar Reset your body ga komt er een moment dat ik denk: “nooit geweten dat mijn knieholtes en schijven het óók fijn vinden om gemasseerd te worden!”Renata kijkt heel erg naar mijn lichaam en behandelt dan zoals zij denkt dat goed voor me is.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Renata
4.9
83 reviews

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Renata

Vakkundig10
Deskundig7

Over

Reset Your Body
Mr. Abbink Spainkstraat 36
IJsselstein

Reset Your Body in IJsselstein is een massagesalon voor vrouwen - met een prettige en persoonlijke sfeer - waar je kunt geniet van een relax-moment. Ga bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage, Japanse gezichtsmassage, Indiase hoofdmassage of een hand- of voetmassage. Elke massage wordt aangepast aan je behoeftes, dus bespreek vooral je probleemgebieden met eigenaresse Renata. Zij zal haar uiterste best doen om je klachten te verlichten.

De massages beginnen altijd met een kennismakingsgesprek en worden afgesloten met een kopje koffie of thee en een kleine versnapering zodat je even kunt nagenieten van de massage.

Renata vindt het belangrijk dat jij bij haar compleet tot rust kunt komen, de prettige geur en de rustgevende muziek in de salon helpen hierbij. Met haar massages met warme olie wil Renata ervoor zorgen dat jij kunt ontstressen, zodat je haar salon opgeladen en verfrist verlaat!

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt