Reset Your Body

4,8
86 reviews
Mr. Abbink Spainkstraat 36, IJsselstein
Maandag open: 09:00 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
86 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Als je binnen stapt bij Reset Your Body, stap je gelijk in een oase van rust. Het ruikt er héérlijk naar oliën, het is stijlvol en warm ingericht. De persoonlijke ontvangst van Renate klopt bij de sfeer van de ruimte, warm, ontspannen en open. Renate laat mij elke keer weer genieten van de diepe ontspanning. Ze laat je met de massage voelen dat je hoofd en lijf één zijn. Als je altijd hard werkt (met vooral je hoofd) dan is dat af en toe heel waardevol!
Zoals iedere keer, heerlijk ontspannen!
Wederom weer erg fijn en heerlijk kunnen genieten en ontspannen. erg fijn! dank je wel weer, altijd een feestje om bij jouw te komen
Ik heb nu meerdere malen een massage geboekt bij Reset your body en de massages worden steeds beter, naarmate Renata mijn lichaam beter leert kennen. 's ochtends een massage gehad en 's avonds was ik nog ontspannen. Ik ga nergens anders meer naartoe!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

R
Renata
4.9
70 reviews

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Renata

Vakkundig9
Deskundig6

Over

Reset Your Body
Mr. Abbink Spainkstraat 36
IJsselstein

Reset Your Body in IJsselstein is een massagesalon voor vrouwen - met een prettige en persoonlijke sfeer - waar je kunt geniet van een relax-moment. Ga bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage, Japanse gezichtsmassage, Indiase hoofdmassage of een hand- of voetmassage. Elke massage wordt aangepast aan je behoeftes, dus bespreek vooral je probleemgebieden met eigenaresse Renata. Zij zal haar uiterste best doen om je klachten te verlichten.

De massages beginnen altijd met een kennismakingsgesprek en worden afgesloten met een kopje koffie of thee en een kleine versnapering zodat je even kunt nagenieten van de massage.

Renata vindt het belangrijk dat jij bij haar compleet tot rust kunt komen, de prettige geur en de rustgevende muziek in de salon helpen hierbij. Met haar massages met warme olie wil Renata ervoor zorgen dat jij kunt ontstressen, zodat je haar salon opgeladen en verfrist verlaat!

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt