Reshma's Hairdesign

Provence 6, 1448JD Purmerend
4,2
11 reviews
Provence 6, 1448JD Purmerend

Alle behandelingen

Reviews

4,2
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Geen gewoon goed!
Rosanne
2 maanden geleden
Afgelopen vrijdag voor een afspraak geweest bij Reshma's Hairdesign. Op mijn verzoek krullen gevraagd & half laten opsteken voor een feestje/ huwelijk. Heel mooi gedaan & best snel ook! In het weekend kreeg ik nog een berichtje van haar hoe mijn krullen zaten. Top service.
Sandia
6 maanden geleden
Kwam voor 1e keer. Kom niet meer terug. Knipte heel snel, in minder als 1/2 uur. Leek wel of ze bomen in tuin aan het snoeien was. Achterkant niet laten zien na afloop. Wist niet hoe het er uit zag. Voorkant zag er goed uit. Thuis achterkant bekeken en zag dat het niet gelijk was. Hele happen er uit. Prijs niet zo duur maar kan ook eigenlijk geen echte goede kwaliteit van verwachten. Toch maar weer terug naar mijn oude kapper voor 2 euro meer knipt hij heel erg goed en doet er langer als een 1/2 uur over. Neemt de tijd er voor.
Anoniem
één jaar geleden
Vlotte en fijne knipbeurt.
Anuja
2 jaar geleden
Het was een heel gezellig bezoek bij Reshma. Ze luisterd goed naar je wensen, weet wat ze doet. Ik was erg tevreden en kom zeker terug!
Anoniem
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Reshma's Hairdesign
Provence 6
1448JD Purmerend

Reshma's Hairdesign in Purmerend is een geliefd adres onder de klanten. Dat is niet zo verwonderlijk, want in de salon heerst altijd een gezellige sfeer en word je klantvriendelijk benaderd. Dat, in combinatie met de professionaliteit en de kwaliteit van de behandelingen, zorgt ervoor dat iedereen de salon verlaat met een tevreden gevoel én een tiptop kapsel. Neem een nieuwe coupe, laat je haar scrunchen of ga eens voor een nieuw kleurtje. Weet je eigenlijk niet zo goed wat voor kleur jij kan hebben? Ook dan staat eigenaresse Reshma je graag te woord met professioneel advies.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt