rga-therapy - komt bij jou aan huis

4,9
63 reviews
Rigapad 3, Rotterdam
Thuissalon

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
63 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel relaxing, perfect voor deze drukke dagen
De beste massage die ik ooit heb gehad! Ruben wist precies mijn hele lichaam tot rust te brengen en tegelijkertijd tot leven te roepen. Niet eerder heb ik mij zo zen, maar ook alert en in contact met mijn lichaam gevoeld. De combinatie van Ruben's energie, zijn technieken en de muziek maakte dat het voelde als een soort dans. Echt een aanrader!
Ruben beheerst zijn genoemde vaardigheden uitstekend. Ontwikkelt zich om zeer breder te kunnen inzetten.
Really excellent massage - perhaps the best I’ve had. Was very sensitive to my pregnancy (39 weeks!). Listened to my specific needs. Very satisfied and will definitely go back!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ruben
Eigenaar
5.0
46 reviews

Over

Hi ! Ik ben Ruben en ik ben de opzetter van deze salon aan huis. Ik zit aan het begin van een overgang in carrière, namelijk van professioneel danser naar massage therapist. Terwijl in de dans scène er al heel wat gemasseerd wordt onder de dansers, ben ik bijna een jaar geleden begonnen met masseren bij de beste salon in Rotterdam, namelijk Jivan's Massage. De eigenaar, Rajiv, heeft mij opgeleid tot masseur en heb er ondertussen al heel wat uren op zitten. Op het moment werk ik 100% thuis en ben ik open om mensen te ontvangen. Ik heb om die reden ook een van mijn kamers helemaal ingericht met die intentie. Bij binnenkomst voel je de rust al over je heen komen. Komende tijd ga ik doorstuderen met een sport masseur, massage therapie en Ilan Lev opleiding. Dus binnenkort kan je ook voor meer complexere sessies bij mij komen. Voor nu, als je geïnteresseerd bent in een hoog kwalitatief stuk massage, dan ben je van harte welkom !

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Ruben

Vakkundig5

Voorzieningen

Algemeen
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

rga-therapy - komt bij jou aan huis
Rigapad 3
Rotterdam

Bij massagesalon rga-therapy in Rotterdam ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten massages. Door de ervaring en expertise van eigenaar Ruben, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je je even helemaal ontspannen. Deze kleine salon richt zich op persoonlijke aandacht.

Klantvriendelijkheid en vertrouwen staan hier centraal en dus wordt er goed gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft en of je klachten hebt. Hier nemen ze alle tijd voor je zodat je daarna weer fris, uitgerust en energiek het leven tegemoet kan treden.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
16:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt