Rhealax

Demkaweg 11, Utrecht
5,0
37 reviews
Demkaweg 11, Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

5,0
37 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Weer heerlijk gelegen en genoten van de massage. Ook een heel leerzaam proces ervaren en vooral diepgang in de persoonlijke groei. Weer een laagje van een uienschil gepeld en zichtbaar gemaakt wat de volgende stap is naar verdere groei. Dank voor de mooie gespreken die hierdoor ontstaan😍
Weer een stap verder.... De fysieke pijnen worden steeds minder en de coaching gesprekken creëren meer mogelijkheden om een dialoog te beginnen. Dank je wel Radha🤗
Een hele fijne ervaring gehad bij Rhealax. Ik had een stijve gespannen nek en rug en als gevolg daarvan hoofdpijn. Na de sessie was ik helemaal ontspannen en had ik ren goede energie. Ik kom zeker voor meer massages en coaching!
Toon reactie salon...
Erg goede massage bij Rhealax. Alles is prima verzorgd. Cliënten krijgen alle aandacht, en er wordt ruim de tijd genomen. Super!
Toon reactie salon...
Wat een fijne ervaring! Radha neemt ruim de tijd voor je. Het beginnen met een bewustwordingsoefening is heel prettig om te kunnen aangeven waar je behoefte aan hebt. De massage was erg fijn, met aandacht voor de pijnlijke plekken. Ook na afloop neemt Radha nog ruim tijd om even stil te staan bij je ervaring. Dikke aanrader!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Radha
5.0
24 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Rhealax
Demkaweg 11
Utrecht

Aan de Demkaweg in Utrecht vind je massagesalon Rhealax. Je kunt hier onder andere terecht voor een rug-, schouder- en nekmassage, hand- en voetmassage, en een Ayurvedische hoofdmassage.

Eigenaresse Radha heeft meer dan 25 jaar ervaring dus je bent bij haar in goede handen. Aan de hand van jouw wensen en eventuele klachten wordt de massage op maat samengesteld met verschillende massagetechnieken. Zorg en aandacht staan dan ook centraal voor Radha. Als je hier een massage boekt weet je dat je ontspannen de salon verlaat.

Handig om te weten: je kunt in deze salon alleen contant betalen en je kunt je auto gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
14:0018:00
ZoZondag
09:0018:00

Massagesalons in de buurt