Ron Hairstudio

4,7
110 reviews
Biesboschstraat 8, Amsterdam, 1078MS
Vandaag open: 08:30 - 14:30

Alle behandelingen

Reviews

4,7
110 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Achteraf wat minpuntjes... ik vertelde dat mijn oude kapper een mix maakte tussen grof en een paar strakkere rollers om het een natuurlijkere look te geven, dit deden zij ook. maar helaas, binnen 15 minuten zaten de rollers erin: strak,recht, allemaal dezelfde maat! Maar het meest bizarre was de eigenaar: hij was erg kleinerend tegen zijn personeel, maar telkens met een grote glimlach, alsof de klanten het zo niet door zouden hebben. Beetje eng... Prijs viel ook hoger uit.. Helaas...
It was not Deborah who was on holiday but a very king young lady : she did perfect according to my demand, wearing a face mask as requested , very attent and taking great care of me. The result is the best " Bob" I ever had.
Prima korte knipbeurt voor mijn pony! Dacht goed mee en overlegde hetgeen ze wilde doen.
Super happy with my colours and haircut! Deborah was very attentive and gave me exactly what I wanted:) will visit again !!!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Deborah
4.8
16 reviews

Behandelingen

Haar
Ron
5.0
6 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Ron Hairstudio
Biesboschstraat 8
1078MS Amsterdam

Op de Biesboschstraat in Amsterdam Zuid zit de gezellige en trendy salon Ron Hair Studio voor mannen en vrouwen. Het team wil dat je tijdens de behandeling lekker kunt ontspannen en zorgt voor een uitstekende en gemoedelijke sfeer. Het is een professionele kapsalon met een vaste klantenkring uit heel Nederland. Na je behandeling ga je tevreden naar huis met een kapsel dat fantastisch in model zit. Ze kiezen het juiste product voor jouw haar bij je behandeling en werken met de merken Calmare, Keune, Matrix en Farouk systems.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
08:3014:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Kappers in de buurt