Ron Hairstudio

Biesboschstraat 8, 1078MS Amsterdam
4,7
85 reviews
Biesboschstraat 8, 1078MS Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,7
85 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Leuke salon, gezellige doe maar gewoon sfeer. ook leuk geadviseerd. Ik vond het al met al echter wel erg duur. Ik had op treatwell een andere behandeling geboekt dan ze me ter plekke aanraadden, (highlights heel hoofd ipv half) maar ik had al online betaald. Ik heb nog nagevraagd of de verrekening klopte, maar in totaal heb ik meer dan 200 euro betaald voor highlights en een klein beetje bijknippen en een potje shampoo (terwijl ik op de website uitging van 55 euro (met kortingscode), daar kwam dus nog 148 euro bij) Dat vind ik veel te duur voor de geleverde kwaliteit. ik denk nog steeds dat het een rekenfout moet zijn.
Nienke Uil
8 dagen geleden
Heel fijn geholpen. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd waardoor de kleur precies is zoals ik hem wilde!
Nina
2 maanden geleden
Dit was mijn eerste bezoek aan Ron’s en er wachtte mij een warm onthaal. Gezellige salon met een gemoedelijke sfeer. De kapster begreep heel goed hoe ik het geknipt wilde hebben en ik ben blij met het resultaat. Hier kom ik zeker terug!
Nienke Uil
2 maanden geleden
rodney
2 maanden geleden
Jeannine
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ron Hairstudio
Biesboschstraat 8
1078MS Amsterdam

Op de Biesboschstraat in Amsterdam Zuid zit de gezellige en trendy salon Ron Hair Studio voor mannen en vrouwen. Het team wil dat je tijdens de behandeling lekker kunt ontspannen en zorgt voor een uitstekende en gemoedelijke sfeer. Het is een professionele kapsalon met een vaste klantenkring uit heel Nederland. Na je behandeling ga je tevreden naar huis met een kapsel dat fantastisch in model zit. Ze kiezen het juiste product voor jouw haar bij je behandeling en werken met de merken Calmare, Keune, Matrix en Farouk systems.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
08:3014:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Kappers in de buurt