Reviews

4,9
129 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het was heerlijk genieten in een erg mooie en comfortabel omgeving. Hilde luisterde naar mijn wensen/klachten en bekeek waar mijn lichaam en geest behoefte aan had. Ik heb nu twee keer een behandeling gehad van 80 minuten die beide keren anders waren en precies wat ik nodig gehad. Na veel zoeken voor de ideale persoon voor mijn massage wensen heb ik haar nu gevonden. Bedankt en tot de volgende keer.
Tisja
7 uur geleden
2e keer bij Hilde in Blue Bird. Er gebeurde weer iets heel speciaals. Je hoort wel eens Body&Mind, staat ook op de shampoo in de badkamer. Dit was echter iets heel anders: De molekulen van mijn lichaam en de gedachten in mijn hoofd versmolten samen tot iets. Ik ken er geen woord voor. De molekulen in de zon zijn zo heet dat ze niet vloeibaar, niet een gas, maar plasma zijn. Je lichaams vocht dat geen bloed of iets specefieks zijn heet ook zo. Ik voelde me een plasma, een niet materiele vorm van liefde voor mezelf en alles om me heen. Dank je wel Hilde
Appie
2 dagen geleden
Lekkerste massage ooit!!!!
Annebet
3 dagen geleden
One of the best massage therapists in Amsterdam!
Elena
5 dagen geleden
Heerlijke massage, precies wat ik nodig had!
Pauline
6 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Roots
Louise Wentstraat 186
1018MS Amsterdam

Roots is de massagepraktijk van Hilde midden in yogacentrum Bluebirds; een rustpunt in de stad. Speciaal voor mensen met een druk leven. Het is een plek om het langzamer aan te doen, te ontspannen en even de wereld te vergeten. De remedie tegen een te druk leven. Spa addicts opgelet! Roots heeft de sfeer van een echte spa. Speciaal zijn de Signature Lomi Lomi techniek die wordt gebruikt, de zwangerschapsmassage op een op-je-buik-lig-tafel en de gepassioneerde masseuse. Welke massage je ook kiest, Roots staat voor top kwaliteit massages.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:0021:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt