Reviews

4,9
100 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik bleef vaak niet langer dan 1 a 2 massages hangen bij een salon, omdat het altijd net niet als de perfecte match voelde, maar sinds ik hier kom plan ik maandelijks een afspraak voor 90 minuten in. Elke massage is anders, maar het voelt elke keer zo vertrouwd en ik merk duidelijk dat er ontzettend veel zorg in wordt gestopt. Echt een topper!
Teske de Schepper
3 dagen geleden
Een mooi en rustig plekje in oost. Voor het eerst een deep tissue massage gekregen. Erg lekker. Zeker aan te raden.
Bart
3 dagen geleden
Ratnabalis
6 dagen geleden
Hilde begint met een persoonlijke intake en combineert tijdens de massage verschillende technieken waardoor je helemaal 'op maat' behandeld wordt. Prettige ruimte en sfeer. Ik heb al veel massages gehad en deze behoort tot één van de beste!
Wanda
7 dagen geleden
Ik werd vriendelijk ontvangen en was meteen op mijn gemak. Een prettig gesprek vooraf over wensen en verwachtingen. De massage was intens en ontspannend. Vervolgens naar huis 'gezweefd' en nog een week profijt gehad van de effecten van de massage op rug en ledematen.
Annelies
8 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Roots
Louise Wentstraat 186
1018MS Amsterdam

Roots is de massagepraktijk van Hilde midden in yogacentrum Bluebirds; een rustpunt in de stad. Speciaal voor mensen met een druk leven. Het is een plek om het langzamer aan te doen, te ontspannen en even de wereld te vergeten. De remedie tegen een te druk leven. Spa addicts opgelet! Roots heeft de sfeer van een echte spa. Speciaal zijn de Signature Lomi Lomi techniek die wordt gebruikt, de zwangerschapsmassage op een op-je-buik-lig-tafel en de gepassioneerde masseuse. Welke massage je ook kiest, Roots staat voor top kwaliteit massages.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:0021:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt