Reviews

4,9
158 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Izabela
2 dagen geleden
Halleluja, het was weer een ervaring! Ik ging een beetje roestig er naar toe. Alles in mijn lichaam piepte en kraakte. Na de onderhoudsbeurt van Hilde voelde ik dat alle radartjes weer gesmeerd draaiden. En niet alleen dat; Ik was een beter mens geworden. Hoe je het doet is me een raadsel, Hilde. Dank je wel.
Appie
4 dagen geleden
Was weer net zo goed als de vorige keer!
Laurie
7 dagen geleden
Thijs
9 dagen geleden
Hilde kan het beste masseren van iedereen die ik ken. De studio van Roots is warm, ruikt altijd lekker en is mooi. De sfeer is ontspannen en daarom ga ik er graag naartoe.
Julia
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Roots
Louise Wentstraat 186
1018MS Amsterdam

Roots is de massagepraktijk van Hilde midden in yogacentrum Bluebirds; een rustpunt in de stad. Speciaal voor mensen met een druk leven. Het is een plek om het langzamer aan te doen, te ontspannen en even de wereld te vergeten. De remedie tegen een te druk leven. Spa addicts opgelet! Roots heeft de sfeer van een echte spa. Speciaal zijn de Signature Lomi Lomi techniek die wordt gebruikt, de zwangerschapsmassage op een op-je-buik-lig-tafel en de gepassioneerde masseuse. Welke massage je ook kiest, Roots staat voor top kwaliteit massages.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:0021:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt