Rumah Mandí - Praktijk voor Massage en Ontspanning Amersfoort

Brabantsestraat 17, 3812NC Amersfoort
4,9
77 reviews
Brabantsestraat 17, 3812NC Amersfoort

Reviews

4,9
77 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Erg fijne en ontspannende massage mogen hebben. Mooie kamer, ik voelde mij op mijn gemak en voorafgaand aan de massage werd alles doorgenomen (gezondheidsvragenlijst en informatie over de massage). Voor herhaling vatbaar!
Marije
5 dagen geleden
Eman
6 dagen geleden
Tina
25 dagen geleden
Het was weer een fijne ervaring
Sil
één maand geleden
Mandi neemt uitgebreid de tijd voor je, zowel voor, tijdens als na de behandeling en je voelt je helemaal verwend! De behandeling is een fijne combinatie van verschillende technieken, waardoor ik mij compleet kon ontspannen.
Ingrid
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Rumah Mandí - Praktijk voor Massage en Ontspanning Amersfoort
Brabantsestraat 17
3812NC Amersfoort

Heb je behoefte aan rust en een momentje voor jezelf? Kom dan langs bij Rumah Mandí - Praktijk voor Massage en Ontspanning aan de Brabantsestraat in Amersfoort. Wat krijg je extra bij een massage? Als je bij eigenaresse Mandi binnenkomt neemt ze de tijd voor je en is ze er helemaal voor jou... Je komt voor een moment voor jezelf, om even alles los te laten en gewoon even te 'zijn'. Vooraf om even te praten, een kopje thee te drinken, je wensen door te spreken en bij de eerste afspraak een intakeformulier in te vullen. Na de massage kan je nog even blijven liggen om daarna te genieten van een glas (fruit)water en wat fruit. Aandacht en tijd voor je lichaam staan centraal.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0013:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt