Reviews

4,9
54 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heerlijk liefdevol en fijn gemasseerd. Opbouw was prettig, Mandi's handen zijn heel warm en voelen heel vertrouwd. Ook toen er verdriet kwam, kon ik dat er helemaal laten zijn. Zo fijn...Een echte aanrader en ik kom zeker terug.
Anoniem
8 uur geleden
Het was mijn eerste massage, dus ik vond het spannend om daar te komen, maar meteen heeft Mandi mij gerust gesteld. Ik kreeg het gevoel dat zij echt geeft om iedereen die zij masseert. Na de massage was ik helemaal ontspannen in lichaam en geest. Zeker 5 sterren waard. :)
Emma
3 dagen geleden
Heerlijk weer bijgekomen! Het was behalve ontspannend ook fijn dat alles weer los is gemasseerd. Top!!
Chantal
5 dagen geleden
Was weer heerlijk. Heb dat ook al gedeeld op mijn Facebook.
Thera
5 dagen geleden
Nienke
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Rumah Mandí - Praktijk voor Massage en Ontspanning
Brabantsestraat 17
3812NC Amersfoort

Heb je behoefte aan rust en een momentje voor jezelf? Kom dan langs bij Rumah Mandí - Praktijk voor Massage en Ontspanning aan de Brabantsestraat in Amersfoort. Wat krijg je extra bij een massage? Als je bij Mandi binnenkomt neemt ze de tijd voor je en is ze er helemaal voor jou... Je komt voor een moment voor jezelf, om even alles los te laten en gewoon even te 'zijn'. Vooraf om even te praten, een kopje thee te drinken, je wensen door te spreken en bij de eerste afspraak een intakeformulier in te vullen. Na de massage kan je nog even blijven liggen om daarna te genieten van een glas (fruit)water en wat fruit. Aandacht en tijd voor je lichaam staan centraal.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt