Safae Aesthetica

J.P. Coenstraat 58, 3531EW Utrecht
4,1
134 reviews
J.P. Coenstraat 58, 3531EW Utrecht

Reviews

4,1
134 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Dit was mijn eerste boeking via Treatwell, en zo kwam ik uit bij Safae Aesthetica. Ik werd snel geholpen door de eigenaar en hij gaf aan dat ik een andere behandeling nodig had voor mijn huidtype dan die ik had geboekt. Hij nam de tijd voor mijn behandeling en gaf me ook een huidanalyse. Fijne behandeling en grondige reiniging van mijn huid. Ik heb meteen een vervolg afspraak gemaakt vanwege de goede verzorging.
Irene
3 dagen geleden
Eline
5 dagen geleden
Lieve meneer, neemt de tijd voor je en gaat kundig te werk. Ik was beetje huiverig door vorige ervaringen, maar dat heeft hij weg genomen. Zeker voor herhaling vatbaar Tip; parkeren is moeilijk, ander soort verboer is wellicht een aanrader!
Chloe
20 dagen geleden
It's great, every time!
Naomi
één maand geleden
Tijdje geleden een gezichtsbehandeling geboekt bij deze salon. Ik had een basis gezichtsbehandeling geboekt, omdat het mijn eerste keer in een salon was. Ik werd ontvangen door een zeer vriendelijke en eerlijke meneer. Hij had echt heel erg veel kennis en ervaring, waardoor hij veel nuttige adviezen heeft gegeven over mijn huid. Hij raadde een net iets andere behandeling aan dan ik had geboekt en heeft mij deze ook gegeven, wat heerlijk aanvoelde! Een zeer leuk en gezellig gesprek gehad met interessante gespreksstof. En mijn huid voelde heerlijk na de behandeling!
Muriel
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Safae Aesthetica
J.P. Coenstraat 58
3531EW Utrecht

Bij Safae Aesthetica aan de J.P. Coenstraat vind je alles onder één dak. Je kan hier namelijk terecht voor huidverzorging, huidverbetering, mesotherapie, visagie, definitieve ontharing, Brazilian wax, massages, maar ook hand- en voetverzorging. De salon wordt gerund door mijnheer Chakouri en zijn echtgenote Fatima. Zij is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste en haarstyliste en heeft haar diploma's bij erkende instellingen behaald. Dus ben je op zoek naar een professionele behandeling en passend advies? Dan zit je Safae Aesthetica goed, waar enkel kwaliteitsproducten worden gebruikt met bewezen en zichtbare effecten.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
11:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt