Salon BijDeHand - St. Annastraat 11

St. Annastraat 11, 4811XK Breda
4,5
223 reviews
St. Annastraat 11, 4811XK Breda

Reviews

4,5
223 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Overall een oké salon. Mijn indruk is dat ze het onderling meesterlijk naar hun zin hebben en daarbij vergeten dat er ook klanten zijn. Wellicht nog zoekende naar een goede balans tussen gastvrij-zijn en professionaliteit? Iets te veel ouwe-jongens-krentenbrood en iets te weinig zakelijkheid. Complimenten echter voor Tess. Ze heeft mijn wenkbrauwen weer prachtig gekleurd. Nam hier echt de tijd voor en werkte secuur.
Tanja
24 dagen geleden
Leuke en gezellige salon! Tess dankjewel!
Saskia Jansen
één maand geleden
Super leuke meiden, die goed voor je zorgen. Het is echt een traktatie voor jezelf bij deze salon. Goed advies, open en eerlijk en gewoon ook gezellig. Je loopt naar buiten en kijkt naar je handen en voeten en denk: Zo die dames hebben er weer een werk van gemaakt. Kortom je hebt niet in de gaten dat ze met je bezig zijn, maar je loopt tip top de deur uit! Aanrader.
Joyce
één maand geleden
Top!!!
Anoniem
één maand geleden
Prima behandeling en deskundig advies
Gonny van Fessem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon BijDeHand - St. Annastraat 11
St. Annastraat 11
4811XK Breda

Op een unieke locatie, namelijk het oudste straatje van Breda, bevindt zich salon BIJDEHAND. In de salon zijn twee behandelcabines gerealiseerd waar lichaamsbehandelingen kunnen plaatsvinden en er zijn tevens twee manicuretafels aanwezig. Simone ziet haar gasten graag met een glimlach vertrekken en doet er dan ook alles aan om dit te verwezenlijken onder het genot van een kopje koffie of thee, een glaasje fris of een lekker borreltje. De salon biedt voor zowel man als vrouw onder andere waxing, massages, wimperextensions, visagie, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging aan. Simone ziet je graag tegemoet.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2016

Schoonheidssalons in de buurt