Salon BijDeHand - St. Annastraat 11

St. Annastraat 11, 4811XK Breda
4,5
237 reviews
St. Annastraat 11, 4811XK Breda

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,5
237 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super netjes geholpen zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze had ook alle tijd en luisterde echt naar wat ik wilde. ik ga zeker terug! Heb een nieuwe set gelnagels laten zetten.
Anja
één dag geleden
Hele fijne salon met ontzettend lief personeel! Ik boek altijd mijn behandelingen bij Simone en ze geeft altijd net dat extraatje. Daarna luistert ze goed naar je wensen. Dank je wel, Simone 😘
kyra joosen
7 dagen geleden
Toon reactie salon...
leuke salon in het centrum van Breda, aardige leuke dames ongedwongen sfeer.
marloes de hoon
17 dagen geleden
Ik kwam om mijn wenkbrauwen te laten epileren. Ik ben vriendelijk behandeld en het was gezellig, maar ook juist daardoor erg druk en ik had niet het gevoel dat mijn behandeling met alle zorg werd gedaan. Ik had van tevoren aangegeven dat ik mijn wenkbrauwen in dezelfde vorm wilde behouden en alleen bijgewerkt. En tot mijn grote spijt en schrik zijn ze veel te dun geepileerd en moet ik ze nu weer bij laten groeien. Achteraf zei ze wel, o, dat had ik eerder bij stil moeten staan. Dan weet ik dat voor de volgende keer. Echt zonde! Ik hoop dat het weer een beetje aangroeit. Ik had zulke mooie wenkbrauwen. En ook zonde dat aan de bovenkant wat bij is geknipt, ziet er minder natuurlijk uit.
Christel
24 dagen geleden
Roxanne
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon BijDeHand - St. Annastraat 11
St. Annastraat 11
4811XK Breda

Op een unieke locatie, namelijk het oudste straatje van Breda, bevindt zich salon BIJDEHAND. In de salon zijn twee behandelcabines gerealiseerd waar lichaamsbehandelingen kunnen plaatsvinden en er zijn tevens twee manicuretafels aanwezig. Simone ziet haar gasten graag met een glimlach vertrekken en doet er dan ook alles aan om dit te verwezenlijken onder het genot van een kopje koffie of thee, een glaasje fris of een lekker borreltje. De salon biedt voor zowel man als vrouw onder andere waxing, massages, wimperextensions, visagie, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging aan. Simone ziet je graag tegemoet.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2016

Schoonheidssalons in de buurt