Reviews

4,5
126 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Pranobe
één maand geleden
Ik was echt op zoek naar een salon die én professioneel een keratine behandeling kon doen én goed kan knippen. Nu is de sfeer ook heel erg belangrijk. Ik heb nu mijn tweede bezoek aan de salon achter de rug en ben - net als de eerste keer - heel erg tevreden.
Suzan
één maand geleden
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe kapper. Omdat ik veel haar heb is een juiste kniptechniek heel belangrijk voor mij hoe mijn haar valt. De kapper begreep mij en zal zeker vaker terugkomen. Wat ook een pluspunt is de reistijd, namelijk 2 minuten lopen vanaf het huis van mijn vriend. Tot gauw!
Carinda
4 maanden geleden
Sanne
5 maanden geleden
Love Michelle and the whole team at Salon Bliss! Thank you for always making me feel great when I leave!
Jeanelle
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon Bliss
Torenstraat 16
2513BS Den Haag

Bij Salon Bliss op de Torenstraat zijn ze gespecialiseerd in traditionele en creatieve kniptechnieken. Ze geven je advies over welk kapsel goed bij je past en houden rekening met je haartype, gezichtsvorm, figuur, levensstijl en persoonlijkheid. Bij alle behandelingen krijg je een Stress Relieving Massage zodat je lekker ontspant. Fijn is dat ze je de service bieden om tussen twee knipbeurten door gratis je pony en/of nekharen bij te werken zodat je model goed behouden blijft. Er wordt gewerkt met de producten van Kérastase, Fudge, Moroccan Oil en Sebastien.

Maandag
13:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt