Salon Chez Bar

Philips Willemstraat 38, 3051PS Rotterdam
4,9
52 reviews
Philips Willemstraat 38, 3051PS Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
52 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De behandeling voor mij liep uit, daardoor voelde ik me eerst wat verloren, maar dat werd later ruimschoots ingehaald door de persoonlijke aandacht van de kapster. Ik was ook heel blij met het resultaat (en mijn vriendin die na mij werd geknipt ook)!
Anoniem
13 dagen geleden
Anneke
14 dagen geleden
Super blij met mijn haar! Eerlijk advies en ook echt kijken en uitleg geven waarom Milou denkt wat goed is. Voor het eerst direct een nieuwe vervolgafspraak gepland. Aanrader!
zita
20 dagen geleden
Marlies
20 dagen geleden
Na jaren dezelfde kapper toe aan verandering. Milou neemt de tijd en luistert goed. ook denk ze mee over kapsel en kleur en geeft goede adviezen. ik ben erg tevreden en kom daar zeker terug.
Marieke
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon Chez Bar
Philips Willemstraat 38
3051PS Rotterdam

'Simplicity is key' bij Salon Chez Bar, want je kunt hier enkel terecht voor een knipbehandeling, kleurbehandeling of highlights. Meer heb je ook niet nodig, want dankzij de uitgebreide vakkennis heeft haarspecialist Milou veel ervaring met creatieve en trendy kapsels. Voorheen heeft ze ook vaak meegedaan aan creatieve shows en shoots. Milou houdt van haar vak, knipt en kleurt met veel passie en de kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Je verlaat Salon Chez Bar niet alleen met mooi en gezond haar, maar ook met een nieuwe dosis zelfvertrouwen.

Let op: in de salon kan je alleen met pin betalen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
13:0019:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
13:0019:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt