Reviews

4,5
71 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Irma
2 maanden geleden
Na een prettig en rustig ontvangst werden we uiterst vakkundig gemasseerd in een prima ambiance.Aan alle apparaten te zien kan men er nog veel meer dan alleen masseren!Jammer dat oom agent voor een nare nasmaak zorgde maar daar kon men bij Jeunesse niets aan doen natuurlijk.Als je Hilversum niet goed kent is het lastig te vinden en zou een advies voor het parkeren wel een goed advies zijn.
jody
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Helaas moest ik een half uur wachten voor ik aan de beurt was. Dat vond ik toch wel erg lang en heb ik ook nog nooit eerder meegemaakt. De behandeling was prima. Ik wilde graag een wat langere voetmassage en die was heerlijk. De medewerkers waren super aardig. Maar geen voetenbadje. Nagels werden alleen geknipt met een schaar, dus geen in model vijlen. Wel werden mijn voeten flink gescrubd met een special apparaat. Ik vond de stoel prettig, maar het zitten in een glazen miniruimte vind ik weer wat minder.
Tina
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Werd niet vriendelijk ontvangen, werd in een hoekje geplaatst. Terwijl de klanten na mij netjes naar de wachtruimte werden geleid met kop thee. Behandeling was anders dan beschreven was gelukkig door de pedicure goed opgelost maar hierdoor liepen we uit, waren al later begonnen door uitloop vorige klant. Manucure stelde niks voor, alleen nagels gevijlt en gelakt dat was alles. Niet t geld waard, en misschien had ik pech hoe ik werd behandeld maar voelde mij niet welkom. Plus dat de administratie naast mij werd gedaan en elke keer overleg was met mijn behandelaar en voelde mij hierin niet speciaal. Zal er niet meer heen gaan, winkel ziet er wel netjes en mooi uit
Yvonne
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Marieke
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon Jeunesse
Schoutenstraat 7
1211BM Hilversum

Aan de Schoutenstraat in Hilversum is Salon Jeunesse gevestigd. Dit is het instituut voor huidverbetering en medische en cosmetische huidbegeleiding. Ze zijn hier gespecialiseerd in het verbeteren van de huid (d.m.v. diverse huidverbeteringsapparatuur), definitief ontharen, cavitatie en in het verwijderen van tatoeages en schimmelnagels met behulp van lasertherapie. Ze werken hier alleen met de hoogwaardige en medische en cosmetische apparatuur van Salon Jeunesse om zo het beste resultaat te behalen. Je kan één huidverbeteringsbehandeling met deze apparatuur vergelijken met zes manuele gezichtsbehandelingen zonder apparatuur. De professionals van deze salon geven je graag advies, zodat je huid weer straalt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt