Salon Oliwia

5,0
4 reviews
Kapelstraat 63, Bussum, 1404HW
Morgen open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
4 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel fijne ervaring! Neemt uitgebreid de tijd. Ga zeker terug
Leuke goede ontspannende ervaring!!
Mijn nagels zien er prachtig uit. Je voelt je echt welkom en ze neemt alle tijd voor je. De salon is erg schoon. Kom zeker terug.
Fijne sfeer, goed behandeling in alle rust. Genoten

Over

Salon Oliwia
Kapelstraat 63
1404HW Bussum

Bij Salon Oliwia staat de klant centraal. De sfeer is huiselijk en klein, hierdoor wordt aandacht voor de wensen van de klant, een luisterend oor, en daarbij passend advies, door de klant écht als persoonlijk ervaren. Er wordt niet gewerkt op de minuut. U gaat pas weg als u 100% tevreden bent.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon ligt in het centrum van Bussum, en op loopafstand van het station. Het is makkelijk te bereiken met het OV, maar parkeerplaatsen voor de auto zijn in de straat en nabije omgeving ook aanwezig (betaald parkeren).

Het team: Eigenaresse Oliwia, allround schoonheidsspecialist. Ze is al vele jaren bezig met het vak, en heeft na 1,5 jaar te zijn afgestudeerd, met trots haar eigen zaak kunnen openen.

Gespecialiseerd in: Salon Oliwia is gespecialiseerd in alle behandelingen die van een gediplomeerd schoonheidsspecialiste mogen worden verwacht. Maar, ook net dat beetje meer.

Merken en producten: In de salon wordt gebruik gemaakt van het Nederlandse cosmeticamerk Extenso. De producten van Extenso bevatten hoge concentraties werkstoffen, zijn vegan, en worden op een duurzame manier geproduceerd en verpakt. Alle manicures worden uitgevoerd met de producten van CND, de marktleider op gebied van nagelverzorging.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt