Sarah Bakker Beauty & Skincare Expert

Willem van Weldammelaan 27, 1082KT Amsterdam
5,0
5 reviews
Willem van Weldammelaan 27, 1082KT Amsterdam

Reviews

5,0
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Anne
3 maanden geleden
Inge
5 maanden geleden
De behandelingen van Sarah zijn super. Ze neemt de tijd voor je, en voor de behandeling en ze verzorgt ook nog een heerlijke massage tijdens het masker. Ook de pedicure en manicure zijn heel goed en verzorgend. Ik kom snel weer terug!
Gerritdina
6 maanden geleden
Ik kom al jaren bij Sarah en ik ben super tevreden! Haar gezichtsbehandelingen zijn zeer uitgebreid en ze is de absolute pro als het op wenkbrauwen schapen/verven aan komt! Zij is de enige die aan mijn wenkbrauwen mag zitten. Ook voor de mensen die niet in de omgeving van Amsterdam Zuid wonen is zij echt de moeite waard om een blokje voor om te rijden!
Maartje
7 maanden geleden
Professionele maar super persoonlijke benadering. Je voelt je helemaal op je gemak en ontspannen en Sarah Bakker is de beste eyebrow specialist die ik ken.
Isabel
7 maanden geleden

Over

Sarah Bakker Beauty & Skincare Expert
Willem van Weldammelaan 27
1082KT Amsterdam

Sarah Bakker Beauty & Skincare Expert, gelegen aan het Gelderlandplein, is een beautysalon waar je terecht kunt voor eerlijk advies en stevige maar effectieve behandelingen. Sarah is gespecialiseerd in huidverbetering, maar ook voor ontspanning en verzorging ben je hier aan het juiste adres. Tijdens de treatments wordt er gebruik gemaakt van de producten van Natura Bissé, waardoor de behandelingen niet alleen effectief, maar tevens een heerlijk verwenmoment worden. Handig om te weten: je kunt voor de deur parkeren met een blauwe kaart of parkeren in de ondergrondse parkeergarage.

Maandag
12:0019:00
Dinsdag
09:0019:00
Woensdag
09:0019:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt