SC DIAMOND

Zuideinde 7, Almere

Sorry, SC DIAMOND is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Golden Needle

132 reviews
Detroitpad 2, Almere

Rox Hair and Beauty

134 reviews
Zuideinde 7, 1334BX Almere

Lashable Almere

59 reviews
Medanplantsoen 9, Almere

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,0
101 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Omdat haar salon vanaf 1 augustus moet sluiten, ivm Corona, was de salon kaal. Ze was uiteraard ook erg verdrietig daarom. Waarschijnlijk was de uitleg naderhand daarom ook niet gegeven, hoe de extensions te verzorgen. Ik kan alleen zeggen dat het eindresultaat naar mijn smaak was. Ik hoop dan ook dat ze snel een doorstart kan maken. Mij heeft ze dan zeker weer als klant.
ik heb mijn korte haar ,nog korter laten knippen door Laila, dat heeft ze goed , en netjes gedaan, ik wou de zijkanten geschoren hebben, maar dat vond ze mannelijk, dus heeft ze het geknipt. Laila is heel vriendelijk, en ze maakt graag tijdens de behandeling een gezellig praatje met je. de salon is echter saai, absoluut geen sfeer, en wat rommelig ook. er was nog 1 kapster bezig met een klant, maar zowel bij binnenkomst, als bij het weg gaan, geen goedemorgen of tot ziens....
Afspraak een uur te laat. Mjn wenkbrauwen staan nog steeds raar. Helaas een andere afspraak maken bij een andere salon om het goed te krijgen. Zag geen verschil de volgende dag na de facial behandeling. Heel prikkende oogpads . Ik zei er iets van en het antwoord dat ik kreeg is komkommermelk. De volgende dag nog last rondom mijn oogleden. De scrub was veels te grof voor een rijpere en gevoelige huid. Heel veel lawaai rondom en in deze salon en heel weinig privacy.
Geen sfeer in salon. Communicatie kan beter. Afspraak begon 15min later, maar geen excuses. Terwijl mijn oorspronkelijke afspraak op hun verzoek was verzet. Geen kopje koffie/thee. Dame stelt zich niet eens voor. Ik kon plaatsnemen op een klapstoel. De ruimte waar de gezichtsbehandeling plaatsvond was te storend en niet ontspannen. Iets verderop vond er een massage plaats van een andere klant. Facial had ik meer van verwacht. Erg standaard en simpel. Had ik zelf ook kunnen doen. Zonde van m'n geld
Salon ziet er niet schoon uit. Plukken haar in de wasbak waar je langs loopt. Vuil op de vloer. Producten staan bij elkaar in een karretje gepropt en zien er smoezelig uit. Behandeling om 9 uur, de salon ging pas open om 9:10. Personeel is vooral druk bezig met elkaar. Degene die mij behandelde werd steeds gestoord door collega's. Resultaat 1e behandeling niet zo mooi. Veel "klonten" wimpers. Bijvullen zag er wel netjes uit. Persoon die behandeling deed is wel erg vriendelijk.
Toon meer reviews...

Over

SC DIAMOND
Zuideinde 7
Almere

Bij SC Diamond in Almere kun jij je prachtige wimpers en wenkbrauwen laten aanmeten. Ga je voor volle en lange wimpers met extensions? Of wil jij juist gedefinieerde wenkbrauwen en is het tijd dat die eens een mooie shape krijgen?
Ook voor een goede reinigende facial of een pedicure kun je hier terecht. De salon is gezellig en biedt niet alleen beautybehandelingen. Ook voor een gezonde smoothie of een nieuwe jurk kun je hier binnenlopen. Dus reserveer nu je verwenmoment en loop helemaal in het nieuw naar buiten na een bezoek aan SC Diamond!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten