Reviews

4,8
97 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Altijd een prettig bezoek aan deze fijne salon. Heerlijk rustgevend en ontspannend door zeer bekwame en zeer vriendelijke schoonheidsspecialisten. Ik kom er steeds herboren vandaan!
Vanessa
3 uur geleden
Regina
4 dagen geleden
Ik hen de Venus Freese Plus behandeling gedaan voor de vijfde keer. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar echte anti-aging. Deze behandeling zet het collageen weer in werking, de "resetknop". Je huid wordt strakker , je ogen fris en helder en alle contouren keren terug. Groot succes
Charlotte
5 dagen geleden
Wendy
10 dagen geleden
Pichon
11 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidsinstituut Anne van Aken
van Egmondstraat 3
2581XH Den Haag

Iedereen wil er jonger en mooier uitzien dan ze werkelijk zijn. Schoonheidsinstituut annevanaken gelooft dat elke vrouw en man er stralend uit kan zien. Als gerenommeerd schoonheidsinstituut zijn ze al bijna 40 jaar een begrip in Den Haag en omgeving. De eerste keer dat je bij deze salon binnenstapt, zul je merken dat hier alles nét even anders wordt aangepakt. De prachtige omgeving met een aangename sfeer, de persoonlijke aandacht en de innovatieve behandelingen met de nieuwste apparatuur. Ze zijn grensverleggend als het om huidverbetering en huidverjonging gaat! Maak een afspraak of kom langs om het zelf te ervaren.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt