Reviews

4,8
87 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het was heerlijk, mijn tweede behandeling met de VenusFreeze, een anti-aging behandeling. Anne van Aken is de eerste in Nederland die dit apparaat heeft, niet spuiten, niet snijden en prachtig resultaat.
Charlotte
3 dagen geleden
So Krijger
16 dagen geleden
Super!
gabrielle jansen
18 dagen geleden
Een behandeling van Annemiek of Marieke is altijd een feestje. Die peelings voelen niet altijd even heerlijk, maar WAUW, wat een effect! En na de massage aan het eind ben je al het leed zo vergeten. ;) De sfeer is altijd heel prettig, de kwaliteit aanzienlijk hoog en het advies oprecht en professioneel. Ik reis met liefde vanuit Rotterdam voor een bezoekje en ga altijd gelukkig de deur uit.
Kelly Rapmund
25 dagen geleden
Kelly Rapmund
25 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidsinstituut Anne van Aken
van Egmondstraat 3
2581XH Den Haag

Iedereen wil er jonger en mooier uitzien dan ze werkelijk zijn. Schoonheidsinstituut annevanaken gelooft dat elke vrouw en man er stralend uit kan zien. Als gerenommeerd schoonheidsinstituut zijn ze al bijna 40 jaar een begrip in Den Haag en omgeving. De eerste keer dat je bij deze salon binnenstapt, zul je merken dat hier alles nét even anders wordt aangepakt. De prachtige omgeving met een aangename sfeer, de persoonlijke aandacht en de innovatieve behandelingen met de nieuwste apparatuur. Ze zijn grensverleggend als het om huidverbetering en huidverjonging gaat! Maak een afspraak of kom langs om het zelf te ervaren.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt