Schoonheidssalon Anatol

Wagenaarstraat 503, 1093CN Amsterdam
5,0
9 reviews
Wagenaarstraat 503, 1093CN Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Thorough, friendly and relaxing treatment
Ekaterina
één maand geleden
De gezichtsbehandeling van Anatol was zeer plezierig. Anatol is heel kundig en vriendelijk en gebruikt heerlijk voelende en ruikende producten. Ook vandaag, vier dagen na de behandeling, zie ik de positieve effecten van de behandeling nog aan mijn huid.
Joske
9 maanden geleden
Mijn eerste schoonheidsbehandeling in jaren en het was genieten. Al vrij snel noemde ik deze behandeling in gedachten "Anatol's magische handen". De cremes, scrubs en peelings worden duidelijk uitgelegd. En mijn huid, die normaliter kan reageren, heeft nergens last van gehad. Sterker nog, ik heb mijn huid nog nooit zo zacht gevoeld! Absoluut een aanrader!
Anoniem
10 maanden geleden
Al jaren kom ik bij Anatol en iedere keer weer een feestje. Heerlijke producten met een fijne ontspannende geur. Anatol weet precies wat goed voor je is na overleg wat je behoeften zijn. Zijn techniek is fantastisch maar vooral de handen en de persoon die het uitvoeren... Een aanrader voor iedereen die zich zelf het beste gunt!
Sylvia Duijm
10 maanden geleden
Anatol is ervaren en zeer kundig. Hij neemt de tijd, luistert goed en weet alles van de producten die hij gebruikt. Hij kon me daardoor goed adviseren. Mijn wenkbrauwen zijn nog nooit zo mooi geverfd. En hij sluit af met een massage, waardoor het echt een 'totaal-behandeling' is. Aanrader!
Carine
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon Anatol
Wagenaarstraat 503
1093CN Amsterdam

Bij Schoonheidssalon Anatol in Amsterdam wordt je gezicht heerlijk verwend met de producten van Claride. Dit is een lijn waarin zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten worden gebruikt voor een zo optimaal mogelijk resultaat. De producten in combinatie met een gezichtsmassage geven een ontspanning voor het hele lichaam en hebben een liftend effect op de huid. Een bezoek aan Schoonheidssalon Anatol is dus echt een verwenmoment waar je huid weer van gaat stralen.

Let op: in de salon kan niet worden gepind. Je vindt de salon in het gebouw van fysiotherapiepraktijk Dapperbuurt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
12:0017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt