Schoonheidssalon Beauté Vital

Giekerkstraat 49, 5043MX Tilburg
4,7
143 reviews
Giekerkstraat 49, 5043MX Tilburg

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Meet the team

Melissa
Eigenaar
4.9
79 reviews

About

Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij Beauté Vital verzekerd van goede zorg. Melissa is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en acné-specialiste. . Hebt u last van huidproblemen en weet u niet hoe u die moet behandelen of bent u gewoon toe aan ultieme ontspanning? Dan bent u bij Schoonheidssalon Beauté Vital aan het juiste adres! Ultieme ontspanning en persoonlijke aanpak zijn bij Beauté Vital meer regel dan uitzondering. Elke behandeling word afgestemd op uw wensen en Melissa garandeerd optimale zorg. U kunt in de salon terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen afgestemd op uw wensen en op maat gemaakt. U kunt in de salon terecht voor kruidenpeelings, fruitzuurpeelings, micro-needling, micro-blading (hairstrokes), acne behandelingen, rosacea behandelingen, pigment behandelingen, antiageing. Huidverzorging. Huidverbetering, Huidverjonging.

Over

Schoonheidssalon Beauté Vital
Giekerkstraat 49
5043MX Tilburg

Heb je last van huidproblemen en weet je niet hoe je dit moet behandelen of ben je gewoon toe aan ultieme ontspanning? Dan ben je bij Schoonheidssalon Beauté Vital aan het juiste adres. Schoonheidsspecialiste Melissa heeft ruim 20 jaar ervaring in haar vak en is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en acnespecialiste. Ultieme ontspanning en een persoonlijke aanpak staan hier centraal.

Alle behandelingen worden afgestemd op jouw wensen en huidconditie en vervolgens op maat gemaakt. Je kunt hier terecht voor huidverbeterende behandelingen zoals micro needling, peelings en acnébehandelingen. Maar ook voor een ontspannende massage, waxen en het verven en epileren van je wimpers of wenkbrauwen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3021:00
WoWoensdag
09:3021:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt