Schoonheidssalon fijn bij Mirjam

Vitruviusstraat 109, 2314CT Leiden
4,8
98 reviews
Vitruviusstraat 109, 2314CT Leiden

Reviews

4,8
98 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wilma
2 dagen geleden
Heerlijke hotstone massage! Afwisselend met de hete stenen/handen van de masseur, het masseren zelf doet ze redelijk stevig. Achteraf heb ik hier de vruchten van kunnen plukken, mijn rug/nek/schouders voelen weer los aan!
Anoniem
9 dagen geleden
Fijne betaalbare behandeling die echt waar is voor je geld! Nog steeds een huid die straalt!
Anoniem
10 dagen geleden
Goede boost voor de huid in een relaxte behandelomgeving
Marnix
15 dagen geleden
Toen ik een masseuse zocht om iets tegen mijn nekklachten te doen, neigde ik in eerste instantie naar een (sport)fysiotherapeute. Vanwege de prijzen en de beschikbaarheid van een massage specifiek voor rug- schouder- en nekklachten heb ik voor Mirjam gekozen. Ik heb er zeker geen spijt van gehad. Door de persoonlijke insteek en attente aandacht van Mirjam voelt het alsof ik bij haar in behandeling ben, in plaats van alleen af en toe een massage neem. Ze geeft goede, eerlijke adviezen en probeert me geen oor aan te naaien. De massages zelf zijn ontspannend, maar zeker niet te soft. Ik heb het gevoel dat ze goed werken tegen mijn klachten. De vier sterren voor ambiance komen puur voort uit het feit dat haar praktijk zich in haar woonhuis bevindt. Dit doet niet af aan de sfeer, het maakt het zelfs persoonlijker, maar kan kleine praktische problemen opleveren. Hygiëne heb ik niets op aan te merken. Personeel, Mirjam zelf, en de prijs-kwaliteit zijn, zoals genoemd, zeer fijn!
Sammie Koning
16 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon fijn bij Mirjam
Vitruviusstraat 109
2314CT Leiden

Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam is een sfeervolle professionele schoonheidssalon aan huis, waar persoonlijke aandacht centraal staat. De professionele en vakkundige eigenaresse Mirjam is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste en masseuse. Laat je hier verwennen met een gezichtsbehandeling, massage of een lichaamsbehandeling! Tevens kun je kiezen voor een deelbehandeling zoals: harsen, verven van je wimpers en wenkbrauwen, epileren van je wenkbrauwen, visagie en workshops. Mirjam werkt tijdens haar behandelingen met de producten van het toonaangevende Franse merk Matis en het Italiaanse merk Pupa Milano. Pinnen is mogelijk.

Maandag
09:1515:00
Dinsdag
09:1522:00
Woensdag
09:1512:30
Donderdag
09:1522:00
Vrijdag
09:1515:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt