Reviews

3,7
7 reviews
De massage was oké, maar ontvangst en ambiance erg matig.
Anoniem
10 maanden geleden
Fijne salon! Na wat moeilijkheden om een afspraak te krijgen heb ik nu twee keer een topbehandeling gehad. M'n wimperextensions zijn professioneel gezet en blijven goed zitten. Kom zeker terug!
Anoniem
één jaar geleden
Duur en prijs van de massage via Treatwell kwam niet overeen met die van de salon, slordig. Niet even een momentje alleen om je even uit te kleden, vind ik persoonlijk fijner als dat er wel is. Massage verder wel in orde, vrij veel aandacht voor de benen. Is niet mijn favoriet.
Marjolein
één jaar geleden
Anoniem
één jaar geleden
ik werd zeer vakkundig uitgelegd over de mogelijkheden van behandeling en de alternatieven om tot een goede keuze te kunnen komen.
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon Karin Hoogendoorn
Van Hoornekade 203
3554AV Utrecht

Aan de Van Hoornekade kan je bij Schoonheidssalon Karin Hoogendoorn kiezen uit een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen. Ze hebben al meer dan twintig jaar ervaring en het team geeft je persoonlijke aandacht en zet zich in voor zichtbaar resultaat. De behandelingen zijn van top tot teen, voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS en Provoet. Er wordt gewerkt met producten van Academie, Crystal Clear, Natura Bisse en Chen Yu .

Maandag
09:3017:30
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3021:00
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
09:3014:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt