Schoonheidssalon Knap

Oerlesestraat 229, 5025DC Tilburg
4,8
178 reviews
Oerlesestraat 229, 5025DC Tilburg

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
178 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Dit was mijn eerste bezoek aan een schoonheidssalon en meteen erg goed bevallen. Ik had een behandeling voor de onzuivere huid. Natasha was vriendelijk, had veel kennis, en legde goed uit wat ze telkens deed en waarom. Ik was na de behandeling helemaal ontspannen. De 2e behandeling staat al gepland.
Soraya
23 dagen geleden
Marleen
één maand geleden
Vaste klant bij Natascha. Altijd weer fijn om er te zijn! Ze luistert zorgvuldig naar mijn wensen en geeft duidelijk advies.
Michelle Lavrijsen
3 maanden geleden
Het was een zeer fijne behandeling, Natascha werkt zeer nauwkeurig en behandelde mij met veel respect. Ben erg blij met haar👍👍👍
Aggie
3 maanden geleden
heerlijk gezichtsbehandeling gehad, zeer relaxt nek/rug massage je wordt helemaal in de watten gelegd. Natascha is zeer professioneel en super kundig. als je klaar bent voel je je heerlijk relaxt.
Claire Van den Broek
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon Knap
Oerlesestraat 229
5025DC Tilburg

Natascha is gecertificeerd schoonheidsspecialiste en sinds maart 2011 de eigenaresse van schoonheidssalon Knap aan de Oerlestraat in Tilburg. Daarnaast is ze gediplomeerd dramatherapeut. Door een combinatie van deze twee is ze in staat om zowel voor de innerlijke als de uiterlijke vrouw te zorgen. Niets is voor haar belangrijker dan dat jij je welkom voelt! Deze salon op de zolderverdieping straalt rust uit en dit is precies wat je hier kunt doen - tot rust komen! Natascha zorgt ervoor dat ze continu up-to-date is met trends en ontwikkelingen binnen de branche. Zo kan ze jou alleen het beste bieden en kan jij tevreden en ontspannen de salon verlaten. Let op: Dit is een women's only salon!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
17:3021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt