Schoonheidssalon Knap

4,9
192 reviews
Oerlesestraat 154, Tilburg

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,9
192 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik kom er nu al een tijdje, en ben erg tevreden. Natasha weet precies wat ze doet, en weet ook altijd wat ze al heeft gedaan bij me. Me huid is ook verbeterd sinds ik kom, na mijn behandeling kijk ik altijd weer uit naar de volgende..! Heerlijk
Zeer gastvrij ontvangen ondanks alle maatregelen van de Corona virus. Nathasha doet er alles aan om je zo ontspannen mogelijk te laten voelen. Ik heb deze keer de Deep Cleansing treatment gezicht behandeling gehad, op advies van Nathasha ze kijkt zeer goed naar je huid en wat er bij je past. De gehele behandeling is de zweer ontspannen mag je als cliënt heerlijk genieten en even tijd voor jezelf hebben.
De nieuwste behandeling gehad, was erg fijn. Natascha is heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel, kom hier dan ook al jaren met veel plezier!
Heerlijk ontspannen
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Bowien
Schoonheidsspecialiste

Over

Mijn naam is Bowien Snoeren, ik ben 19 jaar en kom uit Tilburg. Ik volg de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4 en zit in mijn laatste jaar. Ik werk elke donderdag avond en 1 keer per maand op zaterdag. Het leukste van dit vak vind ik het zorgen dat mensen zich weer goed voelen en zorgen dat ze weer blij zijn met hun huid. Tot snel in de salon 🤩

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Natascha
5.0
64 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Schoonheidssalon Knap
Oerlesestraat 154
Tilburg

Natascha is gecertificeerd schoonheidsspecialiste en sinds maart 2011 de eigenaresse van schoonheidssalon Knap aan de Oerlestraat in Tilburg. Daarnaast is ze gediplomeerd dramatherapeut. Door een combinatie van deze twee is ze in staat om zowel voor de innerlijke als de uiterlijke vrouw te zorgen. Niets is voor haar belangrijker dan dat jij je welkom voelt! Deze salon op de zolderverdieping straalt rust uit en dit is precies wat je hier kunt doen - tot rust komen! Natascha zorgt ervoor dat ze continu up-to-date is met trends en ontwikkelingen binnen de branche. Zo kan ze jou alleen het beste bieden en kan jij tevreden en ontspannen de salon verlaten. Let op: Dit is een women's only salon!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3016:30
WoWoensdag
09:3016:30
DoDonderdag
17:0020:30
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt