Oerlesestraat 154, Tilburg
Vandaag open: 09:30 - 16:30

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
200 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een fijne en mooie salon. Goede gezichtsbehandeling, de producten werden afgestemd op huidtype. Onzuiverheden verwijderen was niet helemaal goed gegaan, daar had ik een paar dagen later nog wel last van. Wimpers verven was super en wenkbrauwen waren netjes geëpileerd.
Bij Natascha voel ik mij helemaal in goede handen. Zij geeft goed advies, gebruikte hele fijne producten en mijn huid ziet er na afloop van de behandeling weer prachtig uit!
Toon reactie salon...
Erg prettige behandeling! Voor herhaling vatbaar!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Natascha
5.0
66 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Bowien
Schoonheidsspecialiste

Over

Mijn naam is Bowien Snoeren, ik ben 19 jaar en kom uit Tilburg. Ik volg de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4 en zit in mijn laatste jaar. Ik werk elke donderdag avond en 1 keer per maand op zaterdag. Het leukste van dit vak vind ik het zorgen dat mensen zich weer goed voelen en zorgen dat ze weer blij zijn met hun huid. Tot snel in de salon 🤩

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Over

Schoonheidssalon Knap
Oerlesestraat 154
Tilburg

Natascha is gecertificeerd schoonheidsspecialiste en sinds maart 2011 de eigenaresse van schoonheidssalon Knap aan de Oerlestraat in Tilburg. Daarnaast is ze gediplomeerd dramatherapeut. Door een combinatie van deze twee is ze in staat om zowel voor de innerlijke als de uiterlijke vrouw te zorgen. Niets is voor haar belangrijker dan dat jij je welkom voelt! Deze salon op de zolderverdieping straalt rust uit en dit is precies wat je hier kunt doen - tot rust komen! Natascha zorgt ervoor dat ze continu up-to-date is met trends en ontwikkelingen binnen de branche. Zo kan ze jou alleen het beste bieden en kan jij tevreden en ontspannen de salon verlaten. Let op: Dit is een women's only salon!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3016:30
WoWoensdag
09:3016:30
DoDonderdag
17:0020:30
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt