Reviews

4,5
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fijne sallon, klantvriendelijk en tevreden met het resultaat!
Merijn
één maand geleden
Goed advies en een sfeervol salon!
Sophie
3 maanden geleden
Heerlijke VIP behandeling deluxe gehad. Prachtige salon die rust uitstraalt. Yvonne legde de gehele behandeling goed en vakkundig uit. Ik kom zeker weer een keer terug.
Caren
3 maanden geleden
Reeni
6 maanden geleden
Al meerdere keren een behandeling gehad bij Yvonne en altijd tevreden! Dit was de eerste keer via Treatwell. Makkelijk te reserveren, dus ging prima. Op naar de volgende behandeling!
Mylè
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon Yvonne Last
Hoeker 38
1625CC Hoorn

Schoonheidssalon Yvonne Last, gevestigd tegenover winkelcentrum “de Huesmolen”, is een professionele schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging/huidverbetering en acnebehandelingen. Tevens gespecialiseerd in permanente make-up. In de sfeervol ingerichte salon kun je genieten van jouw persoonlijk samengestelde behandeling. Er is ruime keuze uit verschillende gezichts-, lichaams-, en deelbehandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kwaliteitsproducten van SPA salonnepro, Lancome en Neoderma. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste werkt Yvonne volgens de branchecode voor hygiëne, veiligheid en milieu. De salon is geregistreerd bij zorgverzekeraars en heeft een vergunning van de GGD.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt