Reviews

4,7
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Prima ontvangst en behandeling. Zeker voor herhaling vatbaar.
Wilma
8 dagen geleden
Prachtige, ruime salon, Yvonne is professioneel en heel vriendelijk, behandeling betaalbaar en locatie dichtbij. Wat mij ook aanspreekt is dat ik online kan reserveren. Zelfs nog een herinnering dag van te voren...
Anoniem
15 dagen geleden
Caren
één maand geleden
Super eerste ervaring gehad! Alles werd heel netjes en duidelijk uitgelegd, goede adviezen gekregen en een hele nette en mooie salon! Zeker voor herhaling vatbaar!
Ilse Grimminck
één maand geleden
Fijne sallon, klantvriendelijk en tevreden met het resultaat!
Merijn
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon Yvonne Last
Hoeker 38
1625CC Hoorn

Schoonheidssalon Yvonne Last, gevestigd tegenover winkelcentrum “de Huesmolen”, is een professionele schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging/huidverbetering en acnebehandelingen. Tevens gespecialiseerd in permanente make-up. In de sfeervol ingerichte salon kun je genieten van jouw persoonlijk samengestelde behandeling. Er is ruime keuze uit verschillende gezichts-, lichaams-, en deelbehandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kwaliteitsproducten van SPA salonnepro, Lancome en Neoderma. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste werkt Yvonne volgens de branchecode voor hygiëne, veiligheid en milieu. De salon is geregistreerd bij zorgverzekeraars en heeft een vergunning van de GGD.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt