Reviews

4,8
35 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vandaag bij Tamara de beste massage ooit gehad. Ik had een ontspanningsmassage geboekt, maar toen ik Tamara mijn klachten vertelde raadde ze de sportmassage aan. Dat was precies wat mijn stijve spieren nodig hadden. Feilloos wist ze alle pijnlijke plekken te vinden. Goed advies, goede service en lekkere thee :-) ; ik ga zeker terug.
Chanthal Blonk
één maand geleden
Na een slapenloze nacht helemaal tot rust gekomen door de ontspannings massage. Binnen enkele minuten waren mijn zorgen naar de achtergrond en kon ik weer even aan niets denken en terug in mijn lichaam komen :-).
Fleur Ruisendaal
één maand geleden
Stefan Beck
2 maanden geleden
Zojuist voor de eerste keer bij deze salon geweest en het was perfect! Bij binnenkomst eerst lekker relaxed ontvangst en een kort gesprekje, erna de massage, die was proffesioneel en er werd goed opgelet naar welke massage het beste en het meest nodig was voor mij. Ga zeker nog een keer langs, een echte aanrader!
Steve Van Klooster
2 maanden geleden
Caroline Van Soelen
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Senang
Tappersweg 14 -02
2031EV Haarlem

Wil je elke dag het beste uit je leven halen? Vind je het belangrijk om je vitaal te voelen, er goed uit te zien en in balans te zijn? Bij Senang in Haarlem-Noord kun je terecht voor sport- en ontspanningsmassages. Persoonlijke aandacht en nazorg is een groot en belangrijk onderdeel van de massage. Deze nazorg kan bijvoorbeeld bestaan uit oefeningen met foamrollers en Yoga oefeningen. Bewustwording staat tijdens de behandelingen centraal!

Maandag
16:3019:00
Dinsdag
10:3016:00
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
13:3021:30
Vrijdag
15:0018:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt