Senang

4,8
114 reviews
Tappersweg 14 -02, Haarlem, 2031EV
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,8
114 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Voor het eerst door Robby behandeld. Ik had veel klachten. Kwam voor sportmassage met triggerpoints. Hij ging bijna hetzelfde als Tamara te werk. Omdat ik onbekend was voor hem met veel klachten deed hij voorzichtig . Polste of het wel of niet ging. Daardoor voelde het vertrouwd en was het ook heel relaxed. Ik heb een fijne behandeling gehad!
Heerlijke ontspannings massage gehad van Tamara. Zeker voor herhaling vatbaar
Tamara belde mij persoonlijk om te vertellen dat ze haar salon moest sluiten vanwege het Corona virus. Ik krijg de hotstone massage dus nog tegoed! En kijk er nu al enorm naar uit... het zal alleen nog even duren! Ik wens Tamara heel veel sterkte! Liefs, Marjolein
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Robby

Over

Mijn naam is Robby Klaare, 34 jaar en woon sinds 2018 in het centrum van het mooie Haarlem. Ik heb mijn massage-opleiding bij Kollaart opleidingen afgerond. Een praktijkgerichte opleiding met theoretische onderbouwing, waaronder anatomie en fysiologie. Het is mijn grootste passie om mensen te laten genieten van een massage zoals ik dat zelf ook graag ervaar: namelijk met volledige aandacht. Ik hoop u snel te mogen ontvangen voor sport- of ontspanningsmassage of nek- en schoudermassage. Ik werk vanaf oktober 2020 op donderdagavond en zaterdag (even weeknummers)

Behandelingen

Massage
Tamara
masseuse
4.9
47 reviews

Over

Tamara werkt al ruim 20 jaar als masseuse en heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Haar specialiteit zijn de sportmassage en de aanvullende triggerpointbehandeling. Maar ook de ontspanningsmassage en de hot stone massage, worden door klanten als heerlijk ervaren en met veel zorg en aandacht gebracht.

Behandelingen

Massage
Michelle
Masseuse

Behandelingen

Massage

Over

Senang
Tappersweg 14 -02
2031EV Haarlem

Wil je elke dag het beste uit je leven halen? Vind je het belangrijk om je vitaal te voelen, er goed uit te zien en in balans te zijn? Bij Senang in Haarlem-Noord kun je terecht voor sport- en ontspanningsmassages. Persoonlijke aandacht en nazorg is een groot en belangrijk onderdeel van de massage. Deze nazorg kan bijvoorbeeld bestaan uit oefeningen met foamrollers en yoga-oefeningen. Bewustwording staat tijdens de behandelingen centraal!

MaMaandag
10:3018:30
DiDinsdag
10:3020:30
WoWoensdag
10:3020:30
DoDonderdag
10:3021:30
VrVrijdag
10:3020:30
ZaZaterdag
10:3018:30
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt