Tappersweg 14 -02, Haarlem, 2031EV
Vandaag open: 10:30 - 20:00
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Reviews

4,8
117 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
schouder massage - gericht op ontspanning van de spieren
Superfijne salon met aardige en kundige mensen! Echt een aanrader!
Voor de eerste keer bij deze salon en is prima bevallen,Je wordt op je gemak gesteld en uitvoerig verteld wat er gaat gebeuren.Ook tijdens de behandeling zegt zij wat er gebeurt.Ik heb nog nooit zo een intensieve behandeling gehad.Zij wees mij erop wat er kan gebeuren na 1 of 2 dagen. Na twee dagen heeft zij mij thuis gebeld om te horen hoe het met mij gaat .Dat is nog eens aandacht voor een klant. Bedankt alvast Tamara.
Voor het eerst door Robby behandeld. Ik had veel klachten. Kwam voor sportmassage met triggerpoints. Hij ging bijna hetzelfde als Tamara te werk. Omdat ik onbekend was voor hem met veel klachten deed hij voorzichtig . Polste of het wel of niet ging. Daardoor voelde het vertrouwd en was het ook heel relaxed. Ik heb een fijne behandeling gehad!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Michelle
Masseuse

Behandelingen

Massage
Tamara
masseuse
4.9
50 reviews

Over

Tamara werkt al ruim 20 jaar als masseuse en heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Haar specialiteit zijn de sportmassage en de aanvullende triggerpointbehandeling. Maar ook de ontspanningsmassage en de hot stone massage, worden door klanten als heerlijk ervaren en met veel zorg en aandacht gebracht.

Behandelingen

Massage
Robby

Over

Mijn naam is Robby, 34 jaar en woon sinds 2018 in het centrum van het mooie Haarlem. Ik heb mijn massage-opleiding bij Kollaart opleidingen afgerond. Een praktijkgerichte opleiding met theoretische onderbouwing, waaronder anatomie en fysiologie. Het is mijn grootste passie om mensen te laten genieten van een massage zoals ik dat zelf ook graag ervaar: namelijk met volledige aandacht. Ik hoop u snel te mogen ontvangen voor een heerlijke ontspanningsmassage!

Behandelingen

Massage

Over

Senang
Tappersweg 14 -02
2031EV Haarlem

Wil je elke dag het beste uit je leven halen? Vind je het belangrijk om je vitaal te voelen, er goed uit te zien en in balans te zijn? Bij Senang in Haarlem-Noord kun je terecht voor sport- en ontspanningsmassages. Persoonlijke aandacht en nazorg is een groot en belangrijk onderdeel van de massage. Deze nazorg kan bijvoorbeeld bestaan uit oefeningen met foamrollers en yoga-oefeningen. Bewustwording staat tijdens de behandelingen centraal!

MaMaandag
10:3020:00
DiDinsdag
10:3020:00
WoWoensdag
10:3020:00
DoDonderdag
10:3020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt