Senang

4,8
143 reviews
Tappersweg 14 -02, Haarlem, 2031EV
Morgen open: 10:30 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
143 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Dit was mijn eerste massage bij Senang. Ik vond het een hele fijne massage, precies goed qua druk. Prettige sfeer ook en lekker kopje thee om even rustig bij te komen. Ik kom graag weer terug.
Toon reactie salon...
Een hele schone salon. Vriendelijk personeel. En een deskundige massage. Er word geluisterd naar de wensen en behoeftes.
Toon reactie salon...
Super relaxed en massage behandeling op maat
Toon reactie salon...
Vaak ben ik bij Tamara, maar vandaag was ik weer bij Robby. Hij masseert kundig en vol aandacht, gericht op wat jij nodig hebt. Dat is gewoon zoooooo fijn:) Ik vind je laten masseren bij Senang als eten bij een top restaurant: wat je ook kiest, wie je ook masseert: het is altijd top!
Toon reactie salon...
Prettig ontvangst. Zeer vriendelijke geholpen door Robby Klaare en een erg fijne en doeltreffende massage
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Tamara
masseuse
5.0
61 reviews

Over

Tamara werkt al ruim 20 jaar als masseuse en heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Haar specialiteiten zijn de sportmassage en de aanvullende triggerpointbehandeling. Maar ook de ontspanningsmassage en de hot stone massage, worden door klanten als heerlijk ervaren en met veel zorg en aandacht gebracht.

Behandelingen

Massage
Michelle
Masseuse

Behandelingen

Massage
Robby
Masseur
4.9
12 reviews

Over

Mijn naam is Robby, 34 jaar en woon sinds 2018 in het centrum van het mooie Haarlem. Ik heb mijn massage-opleiding bij Kollaart opleidingen afgerond. Een praktijkgerichte opleiding met theoretische onderbouwing, waaronder anatomie en fysiologie. Het is mijn grootste passie om mensen te laten genieten van een massage zoals ik dat zelf ook graag ervaar: namelijk met volledige aandacht. Ik hoop u snel te mogen ontvangen voor een heerlijke ontspanningsmassage!

Behandelingen

Massage

Over

Senang
Tappersweg 14 -02
2031EV Haarlem

Wil je elke dag het beste uit je leven halen? Vind je het belangrijk om je vitaal te voelen, er goed uit te zien en in balans te zijn? Bij Senang in Haarlem-Noord kun je terecht voor sport- en ontspanningsmassages. Persoonlijke aandacht en nazorg is een groot en belangrijk onderdeel van de massage. Deze nazorg kan bijvoorbeeld bestaan uit oefeningen met foamrollers en yoga-oefeningen. Bewustwording staat tijdens de behandelingen centraal!

MaMaandag
10:3017:00
DiDinsdag
10:3020:00
WoWoensdag
09:1519:15
DoDonderdag
09:1520:00
VrVrijdag
09:1520:00
ZaZaterdag
09:1517:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt