Sensibel - Utrecht

Park Oog In Al 1, 3533HE Utrecht. Onderdeel van Sensibel.
4,9
26 reviews
Park Oog In Al 1, 3533HE Utrecht. Onderdeel van Sensibel.

Reviews

4,9
26 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel fijn en ontspannen
Anoniem
7 dagen geleden
Heel fijn
Anneke
12 dagen geleden
Jeanet weet in notime waar het probleem zit. Ze weet wat ze kan doen om de pijn of het ongemak te verlichten en doet dat. Ik ga heel ontspannen en pijnvrij weg. En de pijn blijft weg of is sterk verminderd. En ik heb tips gekregen zodat ik zelf ook kleine simpele oefeningen kan doen ter verbetering.
Anoniem
5 maanden geleden
Yolande
7 maanden geleden
Er wordt goed geluisterd en alle tijd voor je genomen. Niks wordt overgeslagen, ze pakt precies de juiste punten. Ik voel me zoveel beter na een behandeling. Daarbij is het een fijne sfeer en voel ik me op mijn gemak bij de manier van behandelen. Erg prettig!
Kajsa
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sensibel - Utrecht
Park Oog In Al 1
3533HE Utrecht

Jeanet runt meerdere praktijken voor klantgerichte en preventieve therapeutische Thaise massage in Utrecht. Jeanet kijkt verder dan de klacht en stemt haar massages af op wat jij nodig hebt. Naast dat de massage prettig moet zijn om te ondergaan moet deze ook daadwerkelijk effect hebben op de (pijn)klacht. Haar opleiding heeft zij afgerond aan Thai Dee; het erkende opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage in Nederland. Daarnaast heeft zij een gedeelte van haar opleiding in Thailand gedaan en volgde zij een aanvullende training stoelmassage. Let op: deze vestiging is op maandag, dinsdag en vrijdag open.

Maandag
08:3017:45
Dinsdag
08:3017:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
08:3018:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt