Sensibel - Utrecht

Park Oog In Al 1, 3533HE Utrecht. Onderdeel van Sensibel.
4,9
34 reviews
Park Oog In Al 1, 3533HE Utrecht. Onderdeel van Sensibel.

Alle behandelingen

Reviews

4,9
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super fijne voetmassage gehad. Jeanet nam de tijd om te informeren naar de aanleiding van de massage en de reden van keuze voor de voetmassage. Heel prettige sfeer daardoor. De massage was heerlijk ontspannend. En waar nodig stevig :) Er werd ook echt de tijd voor genomen. De ruimte is licht en ruim en de vogelgeluiden uit het omliggende park geven de massage een extra relaxte dimensie.
Eveline Walter
5 dagen geleden
Erg prettig, kwam helemaal ontspannen thuis
Sophie
10 dagen geleden
Karen
13 dagen geleden
Ik ben zelf acupuncturiste bij Vrouwengeneeskunde.nl en ik hou van goede zelfzorg om er ook voor een ander er te kunnen zijn. Zeer goede massage met aandacht. Een weldaad voor mijn lichaam, geest en ziel!
Danielle Willems
één maand geleden
Monique
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Sensibel - Utrecht
Park Oog In Al 1
3533HE Utrecht

Jeanet runt meerdere praktijken voor klantgerichte en preventieve therapeutische Thaise massage in Utrecht. Jeanet kijkt verder dan de klacht en stemt haar massages af op wat jij nodig hebt. Naast dat de massage prettig moet zijn om te ondergaan moet deze ook daadwerkelijk effect hebben op de (pijn)klacht. Haar opleiding heeft zij afgerond aan Thai Dee; het erkende opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage in Nederland. Daarnaast heeft zij een gedeelte van haar opleiding in Thailand gedaan en volgde zij een aanvullende training stoelmassage. Let op: deze vestiging is op maandag, dinsdag en vrijdag open.

Maandag
08:3017:45
Dinsdag
08:3017:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
08:3018:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt