Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
5 maanden geleden
Anoniem
één jaar geleden
Ik ben al 4 jaar trouwe klant. Ik ben begonnen met de zwangerschapsmassages en sindsdien probeer ik maandelijks langs te gaan voor een shiatsu massage. Elke behandeling voelt als een "mini-vakantie". Dagmar weet wat ze doet.
Anoniem
één jaar geleden
Ik had een zenuwontsteking in mijn arm en heb dat laten behandelen met acupunctuur en cupping. De behandeling heeft goed gewerkt en Dagmar is kundig en vriendelijk. Ik kom zeker terug.
Salon Massage Plus Velthuijsen
één jaar geleden
Anoniem
één jaar geleden

Over

Shiatsu Natuurlijk
WG Plein 381
1056SG Amsterdam

Je overgeven aan de verzorgende en professionele handen van gediplomeerd Shiatsu therapeute Dagmar. Bij Shiatsu Natuurlijk in het gezellige Amsterdam Oud West kun je kiezen voor shiatsu, een zwangerschaps- of cuppingmassage of voor acupunctuur. Bij shiatsu concentreert Dagmar zich op drukpunten waardoor spanning, pijn en vermoeidheid verminderd worden. Met behulp van acupunctuur kunnen specifieke klachten worden behandeld met naalden, moxa of cupping. Het doel van acupunctuur is om een verstoorde balans te herstellen. Dagmar zorgt ervoor dat je volledig ontspannen de deur weer uit gaat!

Maandag
09:0014:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:3022:00
Donderdag
09:0014:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt