Silk Skin Clinic

Uilenstede 316, 1183DB Amstelveen
4,4
89 reviews
Uilenstede 316, 1183DB Amstelveen
Daluren- en last-minutekortingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,4
89 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het harsen was snel en netjes gedaan, maar ik hield nog dagenlang een rode kring rondom het gebied van mijn oksel. Even goed opletten voor degenen met een gevoelige huid dus!
Anoniem
één dag geleden
Ik ben gewend om mijn wenkbrauwen te laten doen in een browbar die daar in gespecialiseerd zijn dus misschien ben ik verwend maar ik zou niet nog een keer terug gaan. Mijn wenkbrauwen zijn niet zo mooi geworden, niet strak genoeg teveel weggehaald en er werd met een tangetje geëpileerd ipv een draadje of wax. Daarna wilde de meiden duidelijk naar huis dus kwam er continu iemand binnen om te vragen of degene die mijn wenkbrauwen deed al klaar was. Wat ook zorgde voor een gehaaste sfeer. Het pand heeft niet veel ambiance en het komt niet heel professioneel over allemaal
Anoniem
5 dagen geleden
Slecht voorbereid en dame liep wel meer dan 10 keer de kamer uit om iets te pakken. Wimperlift erg slecht. Wimpers zo geklapt dat ze tegen mijn oogleden liggen en mascara nu onmogelijk is aan te brengen
Anoniem
5 dagen geleden
Heel netjes en secuur. Mijn nagels zagen er super mooi uit.
Sally
19 dagen geleden
De behandeling vond ik super fijn en ik werd goed geholpen. Degene die mij behandelde deed het heel erg precies en mooi.
Sophie
19 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Silk Skin Clinic
Uilenstede 316
1183DB Amstelveen

Het gemotiveerde en professionele team van Silk Skin Clinic in Amstelveen staat voor je klaar voor al je wensen op het gebied van huidverzorging en -verbetering, diverse lichaamsbehandelingen, wimperextensions, manicure, pedicure en gellak. Er wordt gewerkt met de nieuwste technologie en apparatuur, de producten van Neoderma én er wordt individueel op je wensen en behoeften ingegaan om de behandeling exact af te stemmen op je huidconditie en je de beste behandeling te garanderen.

Let op: deze salon behandelt alleen vrouwen.

MaMaandag
08:0020:00
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
09:3018:30
DoDonderdag
10:3019:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
11:0019:00

Schoonheidssalons in de buurt