Reviews

4,8
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Willeke is een vriendelijke en gastvrij dame, waarbij je je direct thuis voelt. Tijdens de massage kan je je geheel ontspannen en alles van je af laten glijden. Mijn voorkeur is de 2-uurs massage, deze is gewoon een kleine vakantie op zich. Prijs is gezien de tijdsbesteding redelijk, maar is jammer genoeg zodanig dat ik mij niet meer dan eens in de maand bij haar kan laten masseren. De massage is voortreffelijk!
Cees
3 maanden geleden
Cees
3 maanden geleden
prettig comfortabel huiselijk ontspannen sfeervol betrokkenheid en liefdevol
marcus
4 maanden geleden
Toppie!
Ron
5 maanden geleden
Super fijne en mooie sessie! Heel veel liefdevolle aandacht en een zeer effectieve behandeling. Dankjewel en graag tot binnenkort lieve Willeke!
Timo
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Simply Bee
Teldersweg 80
3052TL Rotterdam

De passie van Willeke is andere mensen helpen hun passie te leven. Zij is ervan overtuigd dat je problemen op je pad ook kunt zien als groeikans. Daarom is zij haar praktijk Simply Bee begonnen. Willeke heeft een HBO opleiding Coaching & Therapie en ruime ervaring op het gebied van regressie, lichaamsgerichte therapie en andere technieken. Samen met jou maakt ze jouw healing op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel/inzichtelijk niveau mogelijk. Kies een behandeling Holistische begeleiding, Doen wat je leuk vindt of kies uit haar bijzondere Wasprogramma en kom thuis in de spirituele lichte ruimte waar jij helemaal jezelf kunt zijn.

Maandag
09:0016:00
Dinsdag
09:0016:00
Woensdag
09:0016:00
Donderdag
09:0016:00
Vrijdag
09:0016:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt