Reviews

4,8
12 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Toppie!
Ron Cornelisse
één maand geleden
Super fijne en mooie sessie! Heel veel liefdevolle aandacht en een zeer effectieve behandeling. Dankjewel en graag tot binnenkort lieve Willeke!
Timo Trimborn
2 maanden geleden
Bij Willeke ervaar je haar passie voor de mens. De ruimte waar ze haar holistische massages geeft voelt warm en vertrouwd. Eenmaal in de handen van Willeke kom je los van dagelijkse beslommeringen en voel je je bevrijd en herboren. Dat maakt iedere massage bijzonder en heeft voor mij grote betekenis.
3 maanden geleden
Heerlijk om er te zijn en Simply Bee !! Een heerlijke ervaring om een tijd mee voort te kunnen. Goede plek om aan je "ik" te werken.
3 maanden geleden
Al de eerste keer dat ik bij Simply Bee (Willeke) kwam, voelde ik me er al meteen thuis en natuurlijk was ik best wel nerveus over wat ik haar wilde vragen en of zij mij daarmee kon helpen: rust in mijn leven en lichaam, maar wow, al na mijn eerste handwasje voelde ik al zoveel opluchting en dat bij een persoon zoals ik die heel erg down to earth is, maar wel voor alles open staat. Ik ben al heel ver en dat na vier behandelingen en blijf het heel bijzonder vinden. Ik vind Willeke een hele lieve spontane vrouw bij wie ik al, na ons aan elkaar voorgesteld te hebben, me gelijk bij op het gemak voelde.....Ik ben haar zo dankbaar gewoon.....
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Simply Bee
Teldersweg 80
3052TL Rotterdam

De passie van Willeke is andere mensen helpen hun passie te leven. Zij is ervan overtuigd dat je problemen op je pad ook kunt zien als groeikans. Daarom is zij haar praktijk Simply Bee begonnen. Willeke heeft een HBO opleiding Coaching & Therapie en ruime ervaring op het gebied van regressie, lichaamsgerichte therapie en andere technieken. Samen met jou maakt ze jouw healing op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel/inzichtelijk niveau mogelijk. Kies een behandeling Holistische begeleiding, Doen wat je leuk vindt of kies uit haar bijzondere Wasprogramma en kom thuis in de spirituele lichte ruimte waar jij helemaal jezelf kunt zijn.

Maandag
09:0016:00
Dinsdag
09:0016:00
Woensdag
09:0016:00
Donderdag
09:0016:00
Vrijdag
09:0016:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt