Simply Bee

Teldersweg 80, 3052TL Rotterdam
4,8
30 reviews
Teldersweg 80, 3052TL Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Wat een cadeau dat Willeke zo haar talent leeft! Het liefst ga ik elke week!
Camie
5 dagen geleden
Mijn eerste indruk was direct al goed. Ik voelde mij op mijn gemak door de vriendelijke ontvangst. Willeke luisterde aandachtig wat er speelde en kon zich goed inleven. De behandeling voelde veilig en daardoor kon ik mij goed ontspannen en loslaten wat in de weg zat. Ik kom zeker terug bij Simply Bee want ballast zet spieren en gedachten vast. Om mijn energie weer mooi te laten stromen zijn er al positieve en zinvolle stappen genomen. Ik voel vertrouwen en dat is heel waardevol om fijn verder te kunnen bouwen.
Jolanda
10 dagen geleden
heel warm ontvangen. Mooie ruimte. de behandeling is heerlijk en heilzaam. Willeke weet, met veel liefde, veel los te maken.
Marlies
13 dagen geleden
In 1 woord "Geweldig !! " Echt een moment voor jezelf !!
Sylvia
18 dagen geleden
Zeer goed
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Simply Bee
Teldersweg 80
3052TL Rotterdam

De passie van Willeke is andere mensen helpen hun passie te leven. Zij is ervan overtuigd dat je problemen op je pad ook kunt zien als groeikans. Daarom is zij haar praktijk Simply Bee begonnen. Willeke heeft een HBO opleiding Coaching & Therapie en ruime ervaring op het gebied van regressie, lichaamsgerichte therapie en andere technieken. Samen met jou maakt ze jouw healing op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel/inzichtelijk niveau mogelijk. Kies een behandeling Holistische begeleiding, Doen wat je leuk vindt of kies uit haar bijzondere Wasprogramma en kom thuis in de spirituele lichte ruimte waar jij helemaal jezelf kunt zijn.

MaMaandag
09:0016:00
DiDinsdag
09:0016:00
WoWoensdag
09:0016:00
DoDonderdag
09:0016:00
VrVrijdag
09:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt