Reviews

3,6
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Kennismakingsbehandeling geboekt voor op een maandag om 09:30. Toen ik aankwam was er niemand aanwezig. Vervolgens rondgebeld en toen bleek dat er een fout in het systeem was en dat de behandelaar pas om 09:45 aanwezig zou zijn. Ontzettend balen dus! Wel goed opgelost door Treatwell. Verder geen excuses van Size Zero of iets wat daarop lijkt. Mijn kennismakingsbehandeling duurde maar 45 (!!) minuten! Niet 90 minuten waarvoor ik geboekt had. Ik kreeg geen uitleg en mijn vet- en vochtpercentage zijn ook niet opgemeten zag ik achteraf. Het behandelplan was een simpel: 'u heeft ongeveer 15 tot 20 behandelingen nodig'. Sorry, maar dat noem ik geen behandelplan. Behandeling was opzich prima maar ik had er veel meer van verwacht. Er was bijna niks van mijn buik af zoals ik gehoopt had. Thuis heb ik mezelf ook nog opgemeten, waar ik zag dat er niks veranderd is aan het aantal centimeters. Al met al.. Geen goede ervaring dus. Veels te duur voor iets wat niet werkt en een veels te amateuristische aanpak.
Cynthia
2 maanden geleden
Lauri
één jaar geleden
Heerlijk! Mijn tweede behandeling gehad en nu voor een jaarabonnement gegaan. Snel en goed resultaat, fit gevoel en fijne extra ondersteuning naast het sporten en gezonde voeding.
Marie-José
2 jaar geleden
De behandeling en intake werden afgenomen door Fleur. Ze was erg fijn en nam de tijd om alles uit te leggen. Na afloop van de intake en behandeling word je opnieuw opgemeten. Mijn resultaat: 15 cm eraf. De computer stelt daarbij een behandelplan op. Ik kom hier zeker nog eens terug, ook voor het beste resultaat.
Lauri
2 jaar geleden

Over

Size Zero Amsterdam
Wibautstraat 224
Amsterdam

Ben je op zoek naar een manier om snel en effectief centimeters kwijt te raken op de plekken waar je dat het liefste wil? Size Zero introduceert als enige in Nederland de succesvolle Size Zero Easy Shape Trainer. Grazia, Marie Claire, Beau Monde, Talkies, Red en vele andere magazines hebben al lovend geschreven over deze methode naar aanleiding van onder andere de ervaringen van hun hoofdredacteuren. Door middel van een combinatie van Size Zero behandelingen en gezonde voeding garandeert het team dat je binnen een paar weken helemaal weer “in shape” komt!

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
15:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt