Sjenkels Zwolle

4,7
68 reviews
Klokkensteeg 2, Zwolle
Open Vandaag: 09:00 - 18:00

Reviews

4,7
68 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Netjes, correct, vriendelijk.
Deskundig en gezellig. Fijne behandeling en producten.
De behandeling was bestond echt alleen uit vijlen en lakken. Naar de nagel riemen werd niet gekeken of teruggeduwd. Nagellak dekte niet goed, slordig en helaas niet naar wens. Personeel was vriendelijk.
Top kwaliteit
Fijne sfeer en goede kwaliteit!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Sjenkels is een kapper waar we eerst goed kijken en luisteren naar je wensen. Jouw wensen en persoonlijkheid zijn bij ons in de kapsalon het uitgangspunt. Onze professionals getraind door onze interne opleiding zijn in staat je wensen en je verwachtingen te vertalen, en met onze skills en craftsmanship ontslaat de perfecte combinatie voor een optimaal resultaat en de perfecte look. Kortom; een bezoek aan de kapper zoals nooit ervaren! Onze kapsalon is te vinden aan de Klokkensteeg 2 in Zwolle. Door de ligging in het centrum, vlakbij diverse parkeergelegenheden is de kapsalon makkelijk te bereiken. Onze stylisten zijn zo opgeleid dat ze iedere techniek tot in de puntjes beheersen. Balayage, bruidskapsels, dames- en herenkapsels zijn onder andere behandelingen die we verzorgen. Geïnteresseerd? Bel voor een afspraak of ontvang advies dat bij je wensen past! In het pand bevindt zich naast de kapsalon tevens Delete, professionals op het gebied van wax behandeling. Laat je daarnaast verrassen door onze nailbar waar je kunt kiezen uit meer dan 100 kleuren nagellak, snel opgebracht en binnen no-time zijn je nagels weer als nieuw. Onze “try before you die” display met al onze producten waar je vrijblijvend kunt testen of je laten adviseren door een van onze professionals. Sjenkels inspireert, verrast en haalt het mooiste uit je naar boven.

Behandelingen

Haar
Nagels

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sjenkels

Professioneel5

Over

Sjenkels Zwolle
Klokkensteeg 2
Zwolle

Sjenkels Zwolle is een eigenzinnige kapper in Zwolle. Laat je haren bijknippen of ga voor een compleet nieuwe look door je lokken een andere kleur te geven. Het team beheerst verschillende knip- en kleurtechnieken, dus laat vooral je wensen weten. Mocht je inspiratie nodig hebben: geen zorgen, het team adviseert je met alle liefde!

Het team van Sjenkels Zwolle gelooft in een positieve beleving en kwaliteit. En dit ervaar je dan ook tijdens elke behandeling in een unieke sfeer. Daarnaast staat de salon voor vernieuwing en verbetering. Kortom: bij Sjenkels Zwolle kan je droomcoupe werkelijkheid worden.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Sjenkels Zwolle

Sjenkels Zwolle is geopend dinsdag en woensdag, vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 tot 16:00. De salon is gesloten maandag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Sjenkels Zwolle zijn: Mannen knippen, Gellak manicure en Vrouwen knippen
De populairste behandeling, Mannen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 33,46.
Bij Sjenkels Zwolle kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Producten gebruikt in deze salon
Nioxin
Sebastian
System Professional
Vidal Sassoon
Wella

Kappers in de buurt