SK Beauty & Lifestyle

4,7
149 reviews
Peperstraat 40, Delft, 2611CH

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
149 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een behandeling bij SKL is een traktatie voor jezelf De pedicure behandeling is voor mij noodzaak maar ik stap pijnvrij van afspraak naar afspraak. Daarbij is het echt even bijkomen in een hele mooie verzorgde behandelruimte met altijd een gezellig praatje! Ze doen er alles aan om je ook nu volkomen veilig op je gemak te voelen.
Er wordt tijd en aandacht aan je voeten besteed. Je gaat na ongeveer een 1 uur met pijn lozen voeten de deur uit.
Netjes en vakkundig. Zeer tevreden.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ruth
4.2
6 reviews

Over

Ik ben Ruth Hofland Tuina therapeut. Dit is een Chinese medische lichaamsmassage, hierbij wordt voornamelijk gewerkt op de 12 hoofd meridianen (energiebanen) en acupunctuurpunten (356 stuks) in het lichaam. Deze massagetechniek werkt diep door in de verschillende spierlagen doormiddel van verschillende hand, knokkel, onderarm, elleboog en drukpunt technieken.

Behandelingen

Massage
SK-Denise
4.9
17 reviews

Over

Mijn naam is Denise Hoogervorst en sinds september 2009 ben ik werkzaam bij SK Beauty & Lifestyle. Hier ben ik tijdens mijn opleiding begonnen als stagiaire en na het behalen van mijn diploma’s (Schoonheidsspecialiste niveau 3, Pedicure en allround schoonheidsspecialiste niveau 4) ben ik sinds een paar jaar fulltime aan het werk als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Tijdens mijn opleiding heb ik mij onder andere gespecialiseerd in acnebehandelingen en shiatsu massage. Ook volg ik regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en producten. In de salon geef ik verschillende behandelingen, waaronder: schoonheidsbehandelingen, pedicurebehandelingen, peelingen en massages. Dat stukje ontspanning overbrengen naar de klant en mensen blij de deur uit laten gaan is wat mijn vak zo leuk maakt!

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
SK-Kimberly
4.8
23 reviews

Over

Sinds 1 september 2002 ben ik de eigenaresse van SK Beauty & Lifestyle. SK Beauty & Lifestyle is geen doorsnee salon, maar een totaalconcept gericht op beauty en lifestyle. Mijn team en ik combineren passie voor het vak met kennis en ervaring. Wij kunnen je dan ook een groot scala aan behandelingen en producten aanbieden. Onze producten zijn er in diverse prijsklassen, zodat zij voor iedereen toegankelijk zijn en je het effect van de behandeling thuis makkelijk kunt versterken. Omdat zowel onze behandelingen als de producten voor thuis gebruik laagdrempelig zijn hebben wij een vast en trouw klantenbestand opgebouwd. Naast verzorgende en ontspannende behandelingen kan je bij ons ook terecht met huidproblemen zoals acne, rosacea, pigmentvlekken en rimpels. Zelf ben ik nog een aantal uren per week actief in de salon. Dit geeft mij de mogelijkheid mijn team te trainen en te inspireren! Daarnaast zet ik mij nog in als assessor voor praktijk examens “uiterlijke verzorging”. Ons motto “passie voor jouw schoonheid!!”

Behandelingen

Nagels

Wat onze klanten zeggen over SK-Kimberly

Deskundig5
Vakkundig5
SK-Lisa
4.9
10 reviews

Over

Mijn naam is Lisa. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 3 en allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Zo ben ik gespecialiseerd in het geven van de shiatsumassage, bindweefselmassage, huidverbeterende massage en acnebehandelingen. Wat mijn vak zo leuk maakt, is het combineren van huidverbetering en ontspanning. In de salon werk ik onder andere met Image Skincare. Het mooie aan dit merk is dat we een behandeling op maat kunnen maken, zodat deze precies op uw huid is samengesteld. Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. Een behandeling met Image Skincare verbetert de diepere huidlagen en biedt zo extra ondersteuning voor een mooie en gezonde huid met een optimale conditie. Regelmatig volgen wij cursussen en trainingen om perfectie, kwaliteit en de juiste kennis mee te geven aan de klant.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
SK-Mae-lyn
5.0
6 reviews

Over

Mijn naam is Mae-lyn. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 3 sinds 2012 en sinds 2019 werkzaam bij SK Beauty & Lifestyle. Ik ben een enthousiaste en gedreven schoonheidsspecialiste. Tijdens een behandeling vind ik het belangrijk om resultaatgericht te werken en ook zo goed mogelijk de klant te helpen bij het vervullen van hun wensen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Ook een ontspannen sfeer creëren voor de klant tijdens een bezoek aan de salon is van groot belang. Mijn doel is dan ook dat elke klant tevreden en stralend de salon verlaat!

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
SK-Ramona
4.8
18 reviews

Over

Mijn naam is Ramona. Ik ben een gedreven schoonheidsspecialiste. Ik ben werkzaam als allround schoonheidsspecialiste binnen de salon. Mijn specialisaties zijn Shiatsu , bindweefselmassages, huidverbeterende- en acnebehandelingen. Het behalen van het optimale resultaat uit de behandeling staat voor mij dan ook centraal. Tevens het geven van een passend advies en het creëren van een ontspannen omgeving voor de klant vind ik van groot belang. Ook wil ik mij binnen het bedrijf vooral focussen op het gebruik van de juiste producten, die volledig aansluiten op de wensen en de behoeftes van de klant, om zo het mooiste in de mens naar boven te halen.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Ineke

Behandelingen

Fysiotherapie

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid
Talen
Engels
Nederlands

Over

SK Beauty & Lifestyle
Peperstraat 40
2611CH Delft

Bij SK Beauty & Lifestyle in de Peperstraat in Delft kun je van top tot teen verwend worden. In het team van specialisten heeft iedere medewerker haar eigen passie en specialisaties en ze maken gebruik van een groot assortiment aan merken voor alle behandelingen. Laat je verwennen bij SK Beauty en verlaat de salon heerlijk ontspannen!

  • Dichtsbijzijnde openbaar vervoer : Bus
  • Dichtsbijzijnde point of interest : Hartje centrum Delft
  • Sfeer : Gezellig, licht en mooie salon & winkel
  • Het team : Professioneel team
  • Merken : Image Skincare, Pixi, Dr Belter, Laneche, Caption, Marc Ibane, Benamor, Ashleigh & Burwood, Bomb Cosmetics, Laneche, Janzen, Pui Pui, Gladskin, Pixi & Moodmatcher
  • De expertise : Nagels, face, wimpers, body & massage
  • De extra’s : Totaal concept met diverse prijsklasse voor een ieder
MaMaandag
08:3021:00
DiDinsdag
08:3021:00
WoWoensdag
08:3021:00
DoDonderdag
08:3021:00
VrVrijdag
08:3021:00
ZaZaterdag
08:3018:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Dr Belter
IMAGE Skincare
Marc Inbane

Schoonheidssalons in de buurt